Long Beach bikini Playsuit

Paws on Fleek

appeal4-3appeal4-2appeal4-1appeal4-4Inden jeg tog afsted til Tokyo og Filippinerne måtte jeg lige have nogle nye farver med fra Appeal4. Jeg har før omtalt disse neglelakker på bloggen, og ja det er der selvfølgelig en grund til. Disse neglelakker er så sindsygt smukke og jeg elsker alle de farver som kommer løbende. Denne gang valgte jeg et par stykker i koral, nude og lidt turkis pastel, som kunne passe til mine forskellige moods og styles, i varmen. Jeg er især vild med den Koral farvet, som gør at mine hænder syner mere tanned end de er. Har du en favorit? Jeg er så småt på vej ud af døren. Skal til et Presse event med 9PR og Benefit, kl 15, hvilket bliver rigtig spændende. Kig med på SnapChat – Jeg er NLVBME.

Before I left for Tokyo and the Philippines I just had to have some new colors from Appeal4 . These nail polishes are so insanely beautiful and I love all the new colors. This time I chose a few pieces of coral , nude and turquoise pastel , which might suit my different moods and styles , on my vacay. I especially like the coral -colored , which makes my hands look more tanned than they are. Have you got any favorite color? I am on my way out the door. Heading a press event with 9PR and Benefit  at 15pm , which is really exciting . follow me on Snapchat – I am NLVBME .


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long Beach bikini Playsuit