Tuesday's mood

Packing for Fuerteventura

P8060064 2P8060062P8060068P8060076God aften sweeties. Long time no see. Den sidste uge har været rigtig hektisk, hvilket har kunne mærkes på mine sociale medier. I nat rejser jeg langt om længe til Fuerteventura og er så småt ved at være ved vejs ende, med pakning og alt det praktiske. Jeg ved ikke med jer, men pakning for mit vedkommende, sker altid i sidste øjeblik. Det dér med at forberede dage i forvejen, er jeg ikke god til, selvom jeg ihærdigt har gjort et forsøg. Modtog først min Kuffert fra Victorinox  igår, derfor er det selvfølgelig begrænset, hvad jeg har kunne pakke før nu. Jeg har så mange fine ting med, og selvfølgelig har jeg også pakket til style shoots. Er blandt andet helt syg med mine nye multi detaljeret læder sandaler fra Nelly.com som jeg helt sikkert bliver rigtig glad for på ferien. Som jeg har skrevet tidligere her på bloggen, bliver denne rejse meget anderledes, end jeg førhen har været vant til. Denne gang trodser jeg Copenhagen fashion week og tager på en uges Surfer bootcamp med Planesurfercamps, hvor vi bogstavelig talt skal hænge ud på bølgerne. Jeg er så spændt – og har selvfølgelig også anskaffet mig et go-pro kamera, så i kan få lov at fange bølger med mig. sejt ik? Glæder mig så meget til at dele, hele dette eventyr med jer.

Jeg vil under turen være  100% aktiv her på bloggen, Instagram ( @Nadialinevonbach ) og Snapchat ( NLVBME ) – Feel free to hang with me!! – Ses på Fuerteventura!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday's mood