Style // Preview

Morning suit // Give away

God morgen Girls! Glæææædelig Mandag!  Jeg er næsten lige stået op, og har en masse ting på dagsordenen. Hele natten stod på det smukke Oscar show. (Så efter kun 4 timers søvn, har jeg heldigvis fri idag, )  Elsker simpelthen ALT ved showet. –  Hvem løber med priserne? Hvilke kunstnere optræder ( “and my favorite part”  ) – at spotte alle de overdådige og ikke mindst kiksede kjoler på den røde løber. -Hvilke kjoler var jeres favoritter (hvis i altså  “som jeg”  sad lys vågen og fulgte med)?? Jeg var bla vild med kjolerne der sad på Gaga, J-lo, Jennifer Anniston, felicity Jones, Gwyneth Paltrow og Opera Winfrey.

Morgenen står på Mirins Copenhagen ansigtsmaske, hygge sokker, min ynglings natkjole og en sund portion havregryn med blåbær. Det er helt klart den bedste måde at starte op, en ny uge. (men sjældent det sker) Kan virkelig godt mærke manglen på søvn, men “what the hell” Kunne ikke gå glip af årets største begivenhed.

mornings_3mornings_1mornings_6Mornings_2Mornings_4

Har en masse løse ender jeg skal ha samlet op på de kommende timer. Feks sætter jeg i ugens løb flag ved de mails, jeg ikke har tid til at svare på -(hvilket så har resulteret i, at der nu, er 76 mails med flag jeg skal igennem.)  Så Ja! Dagen idag, står vel egentlig kort ud sagt, på en masse praktiske projekter.

Her til sidst vil jeg løfte sløret for en kommende Give away. Men inden jeg røber helt hvad det er, skal jeg bruge lidt hjælp!  Vi skal ha bloggens bloglovin op på 1000 abonnenter. (Bloglovin er en mulighed for dig som læser, at have alle dine ynglingsbloggere samlet på ét sted. Du vil blive opdateret når der bliver lagt nye indlæg op, og ligeledes kan man hente en bloglovin app, så man også på farten, i skolen eller på job kan blive opdateret og inspireret med nyt.)  Hop ind og abonner, og opfordre gerne alle dine veninder til også at følge. Jo hurtigere den stiger på abonnementer, jo hurtigere kommer den her sprøde Give away altså på.

Når det så er sagt vil jeg gerne afsluttende fortælle hvor glad og taknemmelig jeg er for, at nettop DU følger mig – Håber du vil dele budskabet om Nadialinevonbach.com, hjælpe mig med at skabe en større læserskare, så jeg derved har mulighed for at komme ud til mange mange flere <3  – Skriv endelige hvis du har nogle ideer til sjove, spændende indlæg, eller noget du gerne vil have mere/mindre af osv.

2 kommentarer

 • Simone

  Hej søde Nadialine!
  Ville bare sige at jeg syntes du har en virkelig inspirerende blog, som jeg nyder at følge:-) Tænkte på om du måske ville lave et “En-helt-almindelig-dag-i-mit-liv-indlæg”? Et indlæg hvor man følger dig i billeder, på en helt almindelig dag? Det er måske ikke det bedste forslag, men tænkte at det kunne være sjovt, og på den måde også lære dig lidt bedre at kende:-) Igen tusind tak for en skøn blog, du gør det virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hei Simone tusind tak for de søde ord. er glad for du kan lide min blog. det betyder rigtig meget for mig. tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style // Preview