Sådan her undgår du dårlig ånde ♥ kysseklar med SB12

Its all about the Pressday

Nadialine-dangleterre-9guardian angleNadialine-dangleterre3Nadialine-dangleterre-4nadialine-dangleterre-8/ Clip on Hair extensions / Cropped Fur (Similar) / G-star Blue BF Blazer / clean black skinny jeans / cross body bag (similar)/


Idag nyder jeg en slow morgen, med en god kop te. M ligger og sover. Han er nettop hjemvendt fra første del af hans Europa tourne, træt og udmattet. – Jeg gætter på det  må være hårdt, at være Rockstjerne! Dog kan jeg konkludere at det er rart at have ham hjemme igen. I torsdags var  jeg på presse tur i København og besøge alle mine ynglings Pr Bureauer. Steph og Nata joinede – hvilket gjorde at dagen, bare var endnu mere optur.  – Det var også her jeg skød mine første outfit billeder med mit nye Olympus Pen F Kamera. Hvad synes i??  Jeg ved ikke om jeg har tabt mig, men alle kommenterede på det og synes jeg så brand godt ud den dag. Haha.. Med al den ros tillod jeg mig at tage en ekstra Mini burger på Pr connect. Sker der ellers noget spændende idag. Nogle interessante planer?? Der går lidt lang tid imellem mine outfit indlæg, i know, men jeg skal være ærlig at sige at jeg har været ret umotiveret efter min mormors død. Til gengæld er jeg på vej tilbage endnu mere inspireret og motiveret end nogensinde.

Today , Im having a slow morning with a good cup of tea. M is still asleep. He is just returned from the first part of his European touring , tired and exhausted. Yes it is hard to be a rock star i guess!! But its certainly nice to have him home again . Last Thursday, I was visiting all my favorite Pr Agencies with Nata and Steph – which also was where I took my first outfit pictures with my new Olympus Pen F Camera.


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan her undgår du dårlig ånde ♥ kysseklar med SB12