Tokyo stroll - Ameyoko black market

In The Lights of Shinjuku

sara storm 6

sara storm 4sara storm 3sara storm 7-1T12T9sara storm 2T10sara storm 5sara stormI lysskæret fra alle Shinjukus gigantiske bygninger og ægte Tokyo vibes, slentrede jeg i en af Sara Storms nye designs. Tokyo er en vaske ægte fashion by, Så derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle have denne kjole med mig (den er så meget i Tokyos fashion ånd!). Folket i Tokyo har vanvittig god stil, og jeg kan slet ikke forklare med ord hvor meget jeg gerne vil tilbage og udforske. Jeg har slet ikke fået nok. – Sara Storm har desværre ingen webshop jeg kan linke til på nuværende tidspunkt, men hun er helt sikkert værd at tjekke ud på facebook og Instagram, hvor du også har mulighed for at bestille hendes designs. Jeg er ihvertfald ikke i tvivl om hvem der er min nye, danske ynglings designer. – Rigtig god dag kære læsere.

In the glare from all Shinjuku’s gigantic buildings and real Tokyo vibes , I strolled in one of Sara Storms new designs. Tokyo is a real fashion city , therefore I had no doubt that I should have this dress with me ( it has so much of Tokyo’s fashion spirit! ) . The people of Tokyo have crazy good style , and I can not explain in words how much I want to go back and explore. I simply can not get enough . At this point, Sara Storm does not have a shop I can link to, but she’s definitely worth checking out on Facebook and Instagram , where you also have the opportunity to order her designs. I am certainly not in doubt who is my new Danish favorite designer. Have a great day lovely readers.


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tokyo stroll - Ameyoko black market