Dishes during the week

Fur and Fluffy

Modström jacketModström gray fluffy jacketModström fluffy jacketModström jacketModström jacketLyset har været så ubeskrivelig dårligt de sidste mange dage hvilket har sat mig, som blogger lidt på standby. Idag spottede jeg så en lille solstråle, og skyndte mig at hive mit kamera under armen, og fik skudt dette outfit. Jeg tror faktisk kun jeg har flashet denne grå sag på bloggen 1 gang før – selvom det er en jakke jeg købte, under Miinto´s kæmpe udsalg sidste år. Den er virkelig rar, når det er så koldt, og faktisk er den lige nu sat ned fra 1200 kr til 360 kr på Modström´s hjemmeside. Min Rockstjerne M. spillede på et legendarisk spillested i Hollywood forleden, hvor de fleste store rockstjerner startede deres karriere. Han fortalte mig igår at det går overraskende godt, og at der er rigtig mange fans på. Igår Spillede han i Texas og skal videre til Las vegas hvor han har et show om nogle dage. Jeg kan sgu ikke være andet, end en stolt stolt pige. – Tænk han er min!!!

Læs også: Sms fra min rockstjerne

Husk forresten at Miinto i disse dage holder kæmpe Januar udsalg, hvor du kan spare op til 70% på alle vinterens must haves – Jeg lavede faktisk et indlæg i sidste uge hvor jeg linkede, til alle mine Miinto favoritter.

Læs også: Shop till you drop – Spar 70% på Miinto

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Det er pisse sejt og elsker at i er så gode til at give hinanden plads ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg tror virkelig det er vigtigt at give hinanden plads. men selvfølgelig er det på mange niveauer også utroligt udfordrende i forhold til at være så meget væk fra hinanden, og stadig holde gnisten. og have tillid til hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dishes during the week