Furry Shoes To Tickle Your Fancy

Et opkald fra Las Vegas

nadaline von bach coatnadialine von bach 2nadialine von bach look booknadialine von bach

På trods af at det Copenhagen fashion week er det minimalt, hvad jeg har sagt ja til at komme til af shows i år – og alligvel er jeg så uheldig, at være tvangsindlagt med smerter i ryg, lend og under liv, så jeg ingen steder kan tage. – Ja! du gættede rigtigt. det er den tid på måneden. – fedt ik? Det kunne også mærkes da M i nat ringede hjem fra Las vegas for at fortælle hvordan Bandets USA Tour går So Far, og jeg græd halvdelen af samtalen, fordi jeg savner ham så meget. Det ligner ikke mig (Eller jow det gør det faktisk). – er så fandens følsom. Ikke desto mindre er det for vildt hvordan bandet er blevet taget i mod i USA. Folk er helt på og de har sygt mange fans. De optræder i Las vegas i dag, hvilket jeg godt gad at overvære. I morgen tar jeg på hotel med min mor, og ser meget frem til 2 skønne dage i hendes selskab. Hvad har i af spændende planer?

 

5 kommentarer

 • Cecilie Søndergaard

  Du er så vanvittig smuk. Elsker din blog og dig. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Ja det kan jeg godt forstå, hvornår kommer han hjem ?
  Det er øv, at jeg ikke har mødt dig i lang tid, face to face, men kigger altid op til Jer, når jeg kører forbi 😉
  Jo tak søde Nadia, ønsker også dig en god aften og bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   først om 2 uger, og så rejser han til detroit igen i starten af marts. vi støder helt sikkert på hinanden lige pludselig 🙂 og tak. har det heldigvis bedre her til aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Ej hvor uheldigt, så lige nu i modeugen og M er væk fra dig 😞 jeg sender de bedste tanker og bedring til dig, er klart at du savner ham, men tror at det er sundt at savne, for parforhold osv, knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Ja det er ikke så fedt.men heldigvis kommer der en ny modeuge til efteråret. og tusind tak søde martin. – ja du har ret i at det er sundt at savne. men det gør også ondt når man savner så meget som jeg gør disse dage. hold op jeg glæder mig til at min rockstjerne kommer hjem. ønsker dig en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Furry Shoes To Tickle Your Fancy