Cheers to sunday

Det er svært at leve med

Nadialine-wool-coat-10

Jeg kan mærke Etårsdagen for min mormors død nærme sig. Derfor er det med blandede følelser at jeg igår tog hul på en ny uge. Som mange ved, var momse mit et og alt. Hun var ikke blot min mormor, men også rigtig meget andet. Hun var min bedste ven, min mentor og den person der kunne få mit hjerte til at smelte aller mest pga det søde ansigt. Vi kunne simpelthen snakke i telefon i timevis, og vi elskede det. – ligeså meget som vi elskede at høre musik, synge og alt muligt andet. Mor, mig og momse var verdens bedste trekløver.

Nadialine-camel-coat-2

Jeg kan mærke smerten vokse i mig disse dage. 15 marts er i morgen, og den dag vi tog vores afsked med momse. Momentet hvor hun forlader kroppen, køre som en film i mit hoved, om og om igen. Hun ligger på siden, vi spiller “under stjernerne på himlen” , som var en af hendes ynglings sange – Jeg nusser hende og strør hånden over hendes hvide krøller, mens jeg hvisker hende i øret, at jeg elsker hende. Jeg kigger på hendes fingre og kan se de stille og rolig mister farve – Der er ikke mange minutter tilbage tænker jeg, mens en tåre triller langsomt ned af min kind.. Min lillebror står ved min side, mor på den anden side af sengen, sammen med min mormors søster, og hendes børn. Forestil jer snehvide fryse til is med start fra tå og fingrespidser, op mod bryst, for til sidst at fryse læberne til, sammen med det sidste åndedrag. Jeg så bogstavelig talt hendes sjæl forlade kroppen som pludselig lå tilbage, som en freds fyldt, 20 år yngre porcelænsdukke.

Nadialine-wool-coat-collage

Selvom det er det absolut hårdeste jeg nogensinde i mit liv har overværet, var det på mange måder også et rigtig smukt moment, hvis man kigger symbolsk på det. Alle hendes tætteste var omkring hende, så hun kunne tage afsted med ro i sjælen.  Det stadig så uvirkeligt hun ikke længere er her. Men hold fast hvor er jeg taknemmelig, for de ting vi havde sammen. Hun vil for evigt være gemt i mit hjerte – Men tanken er svær at leve med og jeg kæmper med sorgen hver evig eneste dag.

Kan i huske indlægget Bæredygtighed er trendy – hvor jeg fortæller om 2 items jeg har på, som er fra momses klædeskab. Well heres one more. Denne jakke er også derfra. <3 Er den ikke lækker?

Læs også: Mentalt slået ud af kurs

7 kommentarer

 • Ditte

  Kære Nadialine
  Det er altid hårdt og miste. Min elskede mormor døde for 6 år siden d. 2/2, jeg fælder stadig en tåre den dato, og hendes nummer er stadig indkodet i min telefon. Ens hjerte bliver aldrig det samme, der vil altid mangle noget, det heler bare på en anden måde.
  Savner stadig hendes stemme og især hendes duft, den betød for mig det tryggeste i hele verden.
  Savnet vil altid være der, så på de dage hvor savnet gør mest ondt, er minderne de bedste i verden 🙂
  Hilsen Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Der er virkelig intet, der er privat længere, var? Det hedder forresten “øjeblikket”. Et engelsk ord bliver ikke dansk bare fordi du sætter en dansk endelse på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hvem har tisset på din sukkermad!!! Der er masser ting jeg holder privat. men nu er det heldigvis således, at det her, er min platform, og jeg deler hvad jeg har lyst til. Det er tydeligt, at du ikke er den person du udgiver dig for.. synd for dig at jeg kan spore din IP adresse. tak fordi du lige lærte mig at moment betyder øjeblik på dansk. haha

   Jeg har kun en ting at sige. hold dig væk hvis du kun føler for at disse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Tusind tak søde 😊, mærkeligt man ikke lige kan ringe eller skrive, eller ta et smut hjem forbi hende mer,
  Er M på turné igen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Ja det er så mærkeligt. jeg har stadig momses telefon nummer kodet ind i min telefon. det bliver aldrig slettet. Men ja savner at kunne ringe og tale om alt og intet.. Men tager til USA igen i næste uge

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej søde Nadia.
  Jeg fik en hel klump i halsen, over det du skrev med Momse 😢. Du kan tro at jeg føler med dig, den 13 Januar, mistede jeg min dejlige Famse 😢, vi er blevet færdige med at tømme hendes hjem, det var godt nok svært, alle de gode minder, kom frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   jeg er ked af at hører det med din famse. det bliver aldrig let at miste en man holder af. og slet ikke at skulle tømme og få styr på det de har efterladt. jeg føler dig. og ja det er virkelig svært at skulle gennemgå deres hjem og blive mindet om at de ikke er her, når alle deres ting stadig står der. håber du er okey.. heldigvis har man en masse minder man kan holde fast i. men det opvejer aldrig det at kunne være fysisk sammen med dem. tæænker på dig..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheers to sunday