The Best Christmas Gift Ideas

Cute Personalised Christmas Gifts

personalised-giftsDer er gået to dage, og det er endnu tid til et afsnit af 12 days of Christmas. Idag vil jeg vise dig hvordan du nemt, hurtigt og ikke mindst MEGA billigt, kan lave dine egne fine personlige julegaver, som uden tvivl er en plads under juletræet værdigt. Spørg du mig, er de bedste gaver, dem der er lagt kærlighed og kreativitet i. Videoen taler for sig selv, så scroll ned, press play og bliv inspireret. Enjoy <3

personalised gift

Gem ikke at abonnere på min youtube Kanal HER 

DIY chrismas boxes

3 kommentarer

 • trine

  Mega fint armbånd. Hold op du er kreativ og dygtig nadialine. Jeg vil sgu gerne vinde det flotte armbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig Jul 🎅 🎄 man skal nyde familie hyggen ( skal man selvfølgelig hele året). Jeg håber ALT går godt.
  Hygge hejsa 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Glædelig jul 🙂
  Hvor er det et fint armbånd. I min familie giver vi kun hjemmelavede julegaver til hinanden, det er rigtig hyggeligt og man får mange sjove gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Best Christmas Gift Ideas