Little Marrakesh

Baking a healthy christmas cake

10-december

Det er blevet tid til endnu et afsnit af 12 days of christmas og Jeg håber inderligt i nyder at kigge med. Idag har jeg inviteret min skønne veninde Natalie Khayat  til julebag. Men ikke en helt traditionel julebag. Nata er nemlig rigtig dygtig til at bage alternative sunde kager. Press play og kig med.

Glem ikke at abonner på min Youtube kanal HER

6 kommentarer

 • Mette Lynghøjen

  Jeg nyder at følge dine 12 days of Christmas, jeg er ny følger, men syntes du er meget inspirerende 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natashja steen

  Jeg tror du skal overveje at gøre det nemmere at deltage i din give away. kunne man ikke bare gøre det således at man skriver en kommentar og evt abonnere på din YT? bare en ide. Jeg synes din blog er virkelig lækker. Jeg nyder at følge med, og især dine personlige indlæg og outfits. wow du er lækker. tak fordi jeg må følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Du siger noget. Jeg har faktisk selv overvejet det. tak for tippet. og de fine ord. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker dine videoer. Synes det er en rigtig fin måde, og lidt anderledes i forhold til hvad du hidtil har gjort. dejligt at se noget mere personlighed her på bloggen. Er vild med dig, og synes kun du bliver mere og mere awesome at følge. tak for god inspiration, og flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   <3 Det var faktisk også tanken <3 tak for de søde ord, og fordi du følge med. er glad for du synes om det jeg laver. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Dine 12 days of Christmas bliver nydt, jeg glæder. Mig allerde til at der kommer en ny når jeg har set et afsnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Marrakesh