Style // The bronze

Store Tip // Mirins Copenhagen

Mirins_4Mirins_2Mirins_1mirins_skygeMirins_19Mirins_8mirins_20På Blegdamsvej 108, Østerbro – “et stenkast” fra Parken, ligger den “cuteste” special forretning Mirins Copenhagen. Her produceres de lækreste håndlavede produkter, som jeg personligt er blevet ubeskriveligt forelsket i. Min “obsession” startede med Hendes Hand Balm (jeg fik foræret af Impression PR) Nu ejer jeg samtlige produkter, og min krop og sjæl tilbeder mig for det. Alle produkter er produceret af rene naturlige ingredienser, indeholder ingen konserveringsmidler, heller ej tilsætningsstoffer eller kunstige parfumer.  – Mirins Copenhagen er virkelig et besøg værd, hvis man alligevel er i nærheden, føler for at prøve nogle nye lækre produkter, eller er på udkig efter en rigtig skøn gave. Er man ikke bekendt med Østerbro, er det ikke sværere end at tage Bus 14 fra Nørreport station til Trianglen og så ligger butikken 3 minutters gå afstand derfra.

( I den kommende uge vil jeg lave et opfølgende indlæg, hvor jeg fortæller om de produkter jeg bruger, hvad de har gjort for mig, og hvilke andre produkter jeg anbefaler at prøve fra Mirins Copenhagen. )

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style // The bronze