Traditional Japanese food 新宿

On that island

friday island 3friday island 5friday island 2friday island 6friday island 1Vi er nu på Filippinerne, og har taget hul på et helt nyt kapitel, på vores hidtil betagende eventyr. Først Tokyo, og så dette. Jeg mener er det ikke fantastisk, og to vild store Kontraster til hinanden. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor vildt dette er, og samtidig hvor godt jeg har det indeni, at kunne sidde i 35 graders varme og føle denne slags lykke indvendig. Jeg føler mig fuldstændigt afslappet, og samtidig har vi mødt nogle nogle mennesker, som er så inspirerende og dejlige at hænge ud med. Idag hoppede vi på en båd til Friday Island, som ligger ca 15 min fra Coco beach, som vi bor på. Her var så smukt at vi blev totalt obsessed med at skyde billeder, og glemte at vi rent faktisk havde planlagt at snorkle. Koral revene skulle være helt ubeskrivelige, så vi har besluttet os for at tage en ny tur i morgen.

Fordi internettet er så dårligt har jeg ikke mulighed for, at blogge så meget som jeg inderligt gerne ville. Derfor vil jeg invitere dig til at tjekke min snapchat ud for mere sjov herfra. add mig – NLVB. Jeg opdatere også jævnligt på instagram, da dette medie er lidt nemmere at have med at gøre, under disse Wifi forhold. Jeg gætter på i ved hvad jeg mener. Håber i har en dejlig søndag hjemme i danmark og hvor i ellers kommer fra. Min kunne ikke blive bedre.


2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Det ser skønt ud, her I Danmark regner det og er 10 grader 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   det er virkelig også skønt. her har vi 31 grader kl 23 om aftenen. kunne blive her for altid

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Traditional Japanese food 新宿