Multi-Masking

Jeg Følger min mormors sidste råd.

fala_15fala_this fala_5fala_10fala_4 Sidste år på samme tid lejede Julie og jeg en bil på Kreta og kørte til en af verdens smukkeste strande, nemlig  falasarna. Om mindre end 14 dage rejser jeg til Fuerteventura på surfer boot camp, og skal på noget af et eventyr med steph, som jeg sidste måned rejste til Tokyo og Filippinerne med. Hold kæft hvor glemmer jeg bare nogle gange hvor priviligeret man kan tillade sig at være.  At rejse er at leve, som en ung H.C sagde engang, og jeg vil sgu give ham ret, ligesom jeg vil følge et af min mormors sidste råd inden hun døde. “Rejs alt hvad du kan min pige, oplev verden – lev livet, og hold dig ikke tilbage for noget eller nogen – og når du så sidder dér og gemmer dig under et palmetræ, så skænk din gamle momse en tanke” – Jeg ved hun er med mig over alt! Et af hendes største ønsker var at komme til Den dominikanske republik – det nåede hun aldrig, så der skal jeg helt sikkert hen en dag, det har jeg lovet hende. – Hvad har i af rejseplaner??? Nogle fede destinationer man burde overveje??

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multi-Masking