Min lilla frakke, og torsdagens planer

De perfekte nude negle

Dine hænder er dit visitkort! – Jeps, du har helt sikkert hørt denne sætning før. Selvom vores negle ikke fylder mere end en fingerspids, findes der ikke noget så feminint, som lækre negle og præsentable, velplejet hænder. Jeg læste at negle vokser mindre end 0,1 mm om dagen. Dette betyder rundt regnet at det tager flere måneder, at gro sine natur negle længere – Og når de så endelig har en nogenlunde længde, knækker de. – Kender du scenariet??? Jeg ved ikke med dig, men det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Derfor priser min skønheds ildsjæls sig lykkelig for Gelenegle og det faktum, at Le suzette har åbnet den smukkeste klinik i Ballerup,  kun  5 min fra hvor jeg bor.

le-suzette-x-nadialine-von-bach-69le-suzette-x-nadialine-von-bachForleden var det tid til en opfyldning. Synes nu også det var tid til nye farver på kløerne. Normalt elsker jeg et festfyrværkeri af farver, men denne gang, valgte jeg 3 farver fra CND´s nye kollektion, jeg tænker passer rigtig godt til årstiden – Radiant chill, cashmere wrap og satin pajamas. I cant even!!! Er det bare mig, eller er denne combi ret så læksi?

le-suzette-x-nadialine-von-bach-2le-suzette-x-nadialine-von-bach-nails

Foruden en opfyldning og et catch up på alt og ingenting, Løftede Suzette forresten også sløret for at hun fra November, åbner op for Vippebehandlinger. Oh Lord! Skulle man reservere tid til et par bambi lashes? Jeg overvejer det stærkt! I hele november måned kører hun nemlig -40% på  alle vippebehandlinger!  Jeg så lige hun har slået en masse info op på Le suzettes facebook side – derfor smider jeg lige et link HER til i som finder det fristende at Booke  tid til enten vipper eller negle.


2 kommentarer

 • Lisbet

  Lækre negle til smuk kvinde…❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak. er også selv helt vild med dem. <3 god aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lilla frakke, og torsdagens planer