Thursday Ten - The perfect Fall basics

Ciao tutti – I´ve been busy

Hei lovebugs. Puha er lige landet i reden i Ballerup. (som er der jeg bor) Jeg har haft en lang dag, som startede ved frisøren, hvor jeg fik lavet lækkert hår, som virkelig trængte til en kærlig hånd – og jeg, til en god hovedbundsmassage (kender du følelsen?) Jeg havde min fotograf Michael med, – så om ikke så længe, kommer der selvfølgelig et indlæg op, fra mit besøg hos salon Saco. Dagen stod også på optagelser, style skydning, og en god frokost på Illums rooftop. ( måske nogle af jer fulgte med på snappen??? (NLVBME) – Hvad har i af planer for weekenden. Jeg er inviteret på Mash i morgen, med familie og gode venner, og kommer helt sikkert, til at over spamme min snapchat med lækkert mad, fordi jeg gerne vil dele oplevelsen med jer. Man kender vel efterhånden typen?? haha.. Bruger i snapchat så send mig gerne jeres brugernavn, så hopper jeg ind og følger jer. <3-  Nu vil jeg hoppe i seng, og afslutningsvis ønske jer alle, en rigtig dejlig fredag aften med denne video. Tak fordi nettop du følger med. Ciao Tutti..

Phew.. just “landed”  -I’ve had a long day. Started at the hairdresser – really needed to treat my hair, and to get some scalp massage (Do you know the feeling?) I had my photographer with me – and soon ill be posting some pics from my visit. Today we also made some recordings for an upcoming video, Did a style shoot, and had lunch at Illums rooftop. (Maybe some of you follow me on snapchat ??? If not I´m NLVBME – What are your plans for the weekend Btw?. To morrow I´m invited to have dinner at a really nice restaurant called Mash, with family and good friends, and will definitely, spam you guys with delicious food on snapchat. Know the type of person ?? haha ..  Now I´m off to bed, – wish you all a lovely Friday evening with this video. Thank you for poppin´ by. Ciao Tutti .

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday Ten - The perfect Fall basics