Please Jeans

Chic shopping for Paris

summer-in-trend-pretty-pinksClick to shop / 1. Wrap kimono dress / 2. Satin wrapped dress / 3. Dreamy lace playsuit / 4. Slinky frill cold shoulder medi dress / 5. Ruffle heel sandal  / 6. Hoops  / 7. Loose string thin pants / 8. Frill trim bardot neck bodysuit /


Hei sweeties. Glædelig søndag. Jeg er gået i shopping mode. Sagen er den at Jeg rejser til Paris på Torsdag med en håndfuld andre europæiske bloggere, Pr folk og journalister, og leder efter nogle fine items at iføre mig på turen – så hvorfor ikke også dele mine Parisian køb med jer. Jeg elsker elsker elsker de flæsede sandaler – de er så skønne! Jeg er den eneste influencer fra Danmark der er inviteret, så glæder mig over at svenske Ida josefin fra bloggen Adaras Magazine også skal med. Vi mødte faktisk hinanden tilbage i December, på blogger turen til Madeira (som var helt fantastisk) – så det bliver et fornøjeligt gensyn. Det er knap 15 år siden jeg sidst var i paris, så glæden er stor. Dengang var jeg en pur ung teenager. Nu kan jeg drikke vin til maden, og opleve byen på en helt ny måde. Programmet er awesome, så glæder mig helt vildt til at dele, mit parisiske eventyr med jer!

Happy sunday sweeties! Im looking for pretty items to wear on my next trip. Thursday I’m going to Paris with other European influencers, Pr people and journalists – so why not share my Parisian purchases with you. I love love love the ruffle heel sandal – its so pretty. I’m the only danish influencer invited, so Im pleased that Swedish Ida josefin from the blog Adaras Magazine is invited too. We actually met each other back in December 2016, on the trip to Madeira (which was amazing) – so this will be an enjoyable retreat. It’s almost 15 years since i was in Paris. At that time I was a pretty young girl. Now i can order a glass of wine and explore the city as an adult. Can’t wait to share this trip with you guys – The program looks amazing!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Please Jeans