Sponsoreret video - Best of the North

Chase your dreams – In high heels of course

Jeg har efterhånden fået samlet mig en del “statuetter” som jeg vælger at kalde mine sko, og har seriøst en svaghed for høje hæle. Dog har jeg på det seneste måtte fatte mig lidt i fornuftighed, da jeg har sko allevegne, og mangler en væg at udstille dem på. Alligevel har jeg fundet en god og ret pæn måde, hvorpå jeg kan ha de flotteste par fremme. Sys det er svært at organisere sko – Det bedste ville jo være hvis man i ægte carrie Bradshaw stil, fik bygget et kæmpe walk in skoskab, hvor man kunne placere dem på række som var man i en anden Louboutin sko afdeling . Hvordan har i egentlig jeres sko opbevaret? –  På Mandag har jeg sagt ja til at åbne min dør for en journalist og et kamera hold fra Juicy play /tv3 der gerne vil se min sko samling. Jeg har jo ikke just Mariah Carey´s sko samling, og er slet ikke tæt på, men jeg glæder mig til at vise min sko samling frem – og så skal vi selvfølgelig også ha os en lille  snak om blog og mine fremtidsplaner. Skal nok opdatere og fortælle hvor i kan se det.

shoes6 shoes4 shoes3 shoes2 shoesJa Jeg må jo gå til bekendelse og sige mit live for tiden ikke er det mest spændende at skrive om, Jeg er stort set på hospitalet hverdag, og så sker der ikke så meget andet. Momse er det vigtigste for mig i denne tid hvor hun ligger langs, og har brug for os – så inspirationen kommer ikke ligefrem hoppende til mig, som den plejer. Momse er idag blevet rykket på Hospice, og det skulle være et dejligt sted at være, når nu tingene er som de er. Jeg er så småt på vej ud af døren, og har taget et par billeder under armen, så hun kan føle sig lidt hjemme. Ønsker jer en rigtig dejlig torsdag.


2 kommentarer

  • Julie

    Hvor er det skrækkeligt at høre med hospice! Det gør mig virkelig ondt. Mine varmeste tanker og kærlighed herfra <3 Krydser fingre for mirakler!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris b

    Mine tanker er virkelig med dig og din familie i den hårde tid. Har selv oplevet at mine bedsteforældre blev syge og endte på hospitalet og hospice. Jeg håber virkelig i får tilbragt nogle gode stunder sammen, udover dem i allerede har haft. Varme tanker herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video - Best of the North