BeYou(tiful) - Drømmen om maskuline træk

Vejen mod en fladere mave

Jeg har idag lavet min første ynglings smoothie på vej mod en fladere “Marokko mave”, bestående af   en jordbær, banan, ananas, ingefær, æblejuice smoothie – før jeg skal møde ind til en aftenvagt på restauranten. Jeg er spændt på om jeg kan holde den. ( for det er virkelig også fristende at spise når man er på arbejde). Før Fuerteventura trænede jeg hver dag, hvor kiloene raslede af mig. Jeg var motiveret fordi jeg gerne ville være en herre flot surfer sild, så måske er jeg bare typen der skal have et formål (et mål) med at være motiveret til at træne og ikke æde som et svin. hahaha
smoothies-7smoothies-recepies

Det er ingen hemmelighed, at jeg siden jeg kom hjem fra Fuerteventura har spist lige hvad jeg havde lyst til, og i takt med at jeg heller ikke har trænet synderligt meget de sidste måneder har jeg desværre taget lidt for mange kilo på (havde ellers tabt 5 kilo.) Lad mig bare sige det som det er. Jeg er sgu blevet lidt rund. fedtet på maven og rundt om har sat sig. Det er måske ikke til at se for folk omkring mig, men jeg kan simpelthen ikke være i mig selv. Kender i ikke følelsen?

Læs også: Slanke muffins du kan nyde med god samvittighed

smoothies-2smoothies-1

Udover at være et kæmpe madøre, er jeg også en rigtig slikmås. Så en god måde at få dæmpet sukkertrang og lysten til alt det søde er, ved at drikke en smoothie. Smoothies er fyldt med vitaminer, og man kan eksperimentere lige så tosset man vil med indholdet af dem – frugt såvel som grøntsager. Jeg skal til Marokko om mindre end en måned, hvilket gør mig vildt presset over at min ideale bikini krop, er ikke eksisterende.  Jeg tror vejen frem, er at erstatte mine ædeflip med smoothies og regelmæssig træning. Det må være min plan denne gang. Haha wish me luck!

Læs også: Bluberry salmon salad.

1 kommentar

  • Pernille Larsen

    Jeg kender følelsen. Men Nadialine du ser brand godt ud. no worries!! Super flotte billeder Btw. Tror jeg vil gå ud og lave mig en smootie nu. God weekend og tak for en rigtig god blog!!!!!!! Knus Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BeYou(tiful) - Drømmen om maskuline træk