I love you box by Daniel Wellington

Valentines day challange

Valentines day – lad dagen være fyldt med kærlighed og kindness. Ikke kun for de mennsker omkring dig, men også dig selv. giv dig selv tid, og reflekter over al den kærlighed du har i dit liv. Her er 4 punkter til at bruge dagen på at vise lidt ekstra påskønnelse. 

♡ Skriv et Love letter til dig selv 

Skriv et brev til dig selv – fyld det med kærlighed og positivitet. Skriv ned alle grunde til at du er fantastisk, og giv dig selv den kærlighed du fortjener. tal til dig selv, som din egen bedste ven/veninde ville, og vis din medfølelse og kærlighed til dig selv.

♡ Send en “I love you” besked til mindst 3 mennesker. 

En god ven, et familie medlem eller the love of your life, eller hvem der måtte være heldig nok til at modtage kærlighed fra dig. – Også selvom den person uden tvivl ved at du elsker ham/hende. fortæl hvorfor du elsker dem, hvad de gør, som gør dig glad, og hvilket fantastiske mennesker de er. Sig det! disse få ord, kan gøre en verden til forskel for modtageren.

♡ Kvalitetstid.

First thing first – log af de sociale medier og disconnect fra alt som måtte stresse dig. Lav din favorit ret, køb din ynglings is eller noget andet som du elsker. Nyd dagen/aftenen med en som du elsker. Grin, smil and be in the moment.

♡ Spæd lidt ekstra kærlighed og venlighed. 

Smil til en fremmede, sig hej, og giv en hjælpende hånd. Be kind – spred godhed, gode tanker og vær ydmyg.


Kunne du lide denne Valentines day challange, så smid et hjerte ( <3 ) i kommentarfeltet under dette indlæg og del den med dine venner.

 

3 kommentarer

 • Martin

  Hej søde Nadia.
  Fantastiske råd og kan ikke være mere enig i det, dejligt at høre at, du er forelsket 😍 han er en heldig mand og har bare at, behandle dig som en prinsesse
  Arbejder du stadigvæk, som leder af restauranten ?
  Håber at se dig i, Nykøbing toget. 😉
  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   mon ikke vi støder på hinanden en dag. bea behandler mig ualmindeligt godt. hvilket er dejligt. Nope arbejder ikke længere som leder på restauranten. har fratrådt min stilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anbala

  elsker dine råd…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love you box by Daniel Wellington