All that glitter

The Holiday Season #2 – De bedste julekalendre til beauty elskeren

Det er lige oppe over. December nærmer sig, og det er ved at være sidste udkald hvis du skal ha fingrene i en af alle de fantastiske beauty julekalendre før den 1, december ringer ind. Jeg besøgte bloggen skabsdiva for et par dage siden, som simpelthen har lavet den bedste guide der findes, til hvilke julekalendre der findes på markedet i år – og nettop dette inspirerede mig til at lave denne guide hvor jeg har udvalgt 8 af mine personlige favoritter. (Jeg ejer btw selv 3 kalendre fra listen). Her er den så – min lille guide. Et lille tip!! Husk at bestil inden den 24 november, for at være helt sikker på at din kalender er fremme inden den 1 dec.

the-holiday-season-christmas-calenderClick to shop | 1. Yves rocher x-mas calendar |  2. Look fantastic advent calendar |  3. Citate London advent calendar |  4. The body shop 25 days |  5. Charlotte tilbury naughty and nice calendar |  6. Lancóme christmas calendar |  7. NYX kiss& tell advents calendar |  8. Markwinn cosmetic calendar |


yves-rocher-pakkekalender-21. Yves Rocher julekalender

Hvor meget? 699 kr
Hvor? Yves Rocher  
Hvad er der i? 24 luksus produkter indenfor negle, makeup, hud, krop og hårpleje. Dette er kalenderen jeg skrev om i indlægget Årets pakkekalender fra Yves Rocher, som btw allerede er hængt op. Det kribler i fingrene for at smug kigge – har dog været standhaftig ind til videre. Køber du kalenderen nettop idag kan du SPARE 100 kr med koden SHOP100

yves-rocher-julekalender-12. Lookfantastic Beauty In Wonderland

Hvor meget?  Ca. 758 kr
Hvor? Lookfantastic – med koden LFJK10 får du 10 % rabat på julekalenderen til tom. i morgen.
Hvad er der i? 25 forskellige produkter som efter sigende plejer at indebære både fullsize og prøvestørrelser af hud, hår og kropspleje + Makeup. – værdi ca. 2530 kr

3. Ciaté 12 days of Ciate London

Hvor meget? 499kr
Hvor? Asos 
Hvad er der i? 12 dage med Ciatés makeuplinje i travel size.

countdown-to-new-year-the-body-shop4. The Body Shop  Beauty Advent Calendar 

Hvor meget?  375 kr (værdi 850 kr), 595 kr (værdi 1190 kr) og 995 kr (værdi 2200 kr)
Hvor?  The Body Shop online og i  butikkerne 
Hvad er der i? 25 af de bedste The body shop produkter. Indeholder en blanding af rejsestørrelse og fullsize. Jeg var så heldig at få den store kalender i gave af the body shop, da jeg var til Eventet forrige uge, og glæder mig meget til at åbne hver låge. The body shop kører dette år kampagnen Play for peace og når du har åbnet den sidste gave, kan du forvandle pakkekalenderen til en sjov og festlig quiz, som hele familien kan samles om. Foruden deres populære pakke kalendre, har de i år også lanceret en Countdown to New year, som indeholder alle de produkter der er essentielle for et perfekt nytår. kalenderen har låger med start den 25 dec til den 31. dec. Dette synes jeg personligt også kunne være en perfekt julegave til The body shop elskeren.

5. Charlotte tilbury Naughty & nice Calendar

Hvor meget?  1320 kr
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i?  12 dage med de 12 bedst sælgende makeup goodies indpakket i en skøn æske, der kan omdannes til det ideelle smykkeskrin, efter at alle gaverne er åbnet – den eksakte liste over indholdet finder du HER

Christmas-ys16. Lancôme Julekalender

Hvor meget? 795 kr
Hvor? Magasin
Hvad er der i? Hvem elsker ikke Lancome. I denne kalender finder du 24 både travle og full size lækkerier. Den indeholder de fleste af lancomes bestsellere og har en værdi på hele 3400 kr. Jeg kunne godt!

7. NYX Lippie Countdown Advent Calendar 

Hvor meget? 420 – 495 kr
Hvor?  Selfridges,  
Hvad er der i? 25 læbeprodukter fra NYX. (4 matte, 4 lip lingerie,  4 butter gloss, 3 butter lipstick, 3 liquid suede, 3 matte lip creams, 2 lip creams,  2 pencil lip creams).

8. Markwinn Kosmetik kalender

Hvor meget? 149,95
Hvor? Matas
Hvad er der i? En adventkalender fyldt med make up produkter, der gør ventetiden værd. 24 låger med fine kosmetik og accessoires produkter. tænke den er super god til prisen.


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All that glitter