The Body Shop Jule event – Play for Peace

Traditionens tro, hostede The body shop årets bedste jule event. Jeg elsker deres events. Ikke kun fordi The body shop er et af mine favorit beauty brands – også fordi det er vaske ægte jule stemning, opdatering på jule nyheder – og så er der altid sjove og spændende aktiviteter på dagsordenen. Hvert år tager de hul på en ny kampagne, som så ligger grundsten for selve eventen.

the-body-shop-play-for-peaceI husker måske indlægget The body shop event – Forever against animal testing. Her startede de en underskrift indsamling på verdensplan, for at samle så mange underskrifter ind som muligt, i håbet om at alle verdens lande kan tvinges til at forbyde dyretestning i skønhedsindustrien. De har lige nu indsamlet 3,4 millioner underskrifter. Målet er 8 millioner, inden de overrækker underskrifterne til FN – så der er lidt vej endnu. Alle underskrifter er vigtige, så inden vi hopper videre i teksten håber jeg du vil bruge 1 sek på at give din underskrift HER. Jeg har selvfølgelig givet min!

Play for peace.

I takt med denne underskrift indsamling, støtter The Body Shop hvert år projekter hvor der er behov for hjælp. I år donere de for hver gaveæske der bliver købt fra deres julekollektion til internatinale Alert´s Peace play project, som hjælper flygtningebørn med at blive børn igen. Deres mission med denne Play for peace kampagne er at sende kærlighed, glæde og leg til nogle af de mest udsatte børn i verden.

nadialine-the-body-shop-christmas-2Nettop kærlighed, glæde og leg var the key words for torsdagens event. Vi blev nemlig delt op i hold – og så skulle der leges alverdens lege samtidig med at vi blev præsenteret for 2017´s  jule nyheder.

the-body-shop-jule-blogger-event-2017Foruden Alle julens nyheder og deres populære 25 days ultimate advent calender har The body shop i år også satset på en Countdown to New year´s kalender, jeg personligt er ret begejstret for. Der er ikke et øje tørt – Det er jo en skide god jule gave ide! Gaveæsken indeholder i alt 7 låger med produkter til alle dage fra den 25 Dec. frem til den 31 Dec. I æsken finder du bla. produkter som Matte Lipstick, Glitter Dust og den populære Himalayan Charcoal Mask.

countdown-to-new-year-the-body-shop


Click to shop | Countdown to New Year |


the-body-shopthe-body-shop-nadialineI The body shop på Østergade 33 har de den sejeste maskine, som giver dig mulighed for at personliggøre din Body Butter helt gratis. Jeg lavede et lable hvorpå der stod “Merry Kiss Mas Mamma” ( ses længere oppe ), som jeg har tænkt mig at klistre på min mors favorit Body Butter og give hende i advents gave. Maga sjovt og også lidt cute.

goodies-tbsnadialine-the-body-shop-christmasDer er aldrig sparet på lækkerierne, når man er på besøg hos The body shop! Der var goodies og drinks all over mens vi kæmpede mod hinanden i alle mulige lege, hvor den bedste selvfølgelig blev belønnet med produkter fra julekollektionen. Jeg vandt blandt andet en Metal lip liquid i farven rose gold, den mega seje values gift robot money box, Body butteren Vanilla chai   fra deres special edition serie, den glitrende sparkling body shimmer puff, og den uundværlige Tea Tree anti-imperfection night mask.

the-body-shop-julekalenderSom i nok kan forstå, havde jeg en super sjov aften på Østrgade 33. inden jeg susede videre til Hard rock cafe hvor min rockstar boyfriend Maryann Cotton spillede sin eneste koncert på dansk jord i år.

Jeg overvejer faktisk om jeg skal optage en “The body shop haul” til min Youtube kanal, med alle de produkter jeg fik med hjem – da mange af dem er virkelig nice og værd at overveje at give i julegave. Smid lige en Kommentar under indlægget, send en mail eller fang mig på Instagram direct, hvis du synes dette kunne være en awesome ide! – og lad mig så hér til sidst spørge hvilke The body shop produkter, der er dine everyday heros?


Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det at være nomineret som årets internationale blogger, vinde en læserpris og hvorfor jeg startede med at blogge.