Nespresso - Kaffe nydelse med omtanke

Shoppe og beauty tips du ikke skal snydes for

Jeg tror ikke jeg er alene om at lade mig inspirere af andres tips, når det kommer til shopping, hvordan man spare penge og hvilke skønhedsprodukter der fungere for andre. Derfor har jeg samlet nogle af mine bedste tips i samme dur. Jeg deler blandt andet ud af mine bedste budget tips, hvor det er bedst at shoppe high street, favorit webshops og et down to earth beauty tip der virker for alle. so here we go!

Min favorit butik: 

Jeg køber naturligvis rigtig meget i H&M. Men Zara er nok dér jeg finder flest lækre styles. Det var også i Zara i den nye bydel i Marrakech jeg fandt den hvide kjole skjorte, jeg har på på billedet for oven. Den er jeg altså rigtig glad for.

Favorit Webshops:

Asos og Nelly er ganske vist mine favorit webshops. Ellers er jeg også ret vild med Gina tricot, BooHoo, Ivyrevel og H&M,

Click to shop | Strik | Chain belt | Teddy bear Frakke |


Bedste shoppetip: 

Det lyder måske skørt, men lyd er en af de største inspirationskilder for mig, når det kommer til shopping. Jeg Kan faktisk bedst lide at shoppe on my own. På denne måde kan jeg være herre over min egen tid, tage headphones på og lade mig drage af mit ynglings musik, mens jeg laver de helt rigtige køb. Dog er det ikke ens betydende med, at jeg aldrig shopper med veninder. Det er nu også meget rart, at have en med til at fortælle om det er no el. go.

Bedste Budget Tip:

Jeg er kæmpe fan af highstreet butikker. De er konstant med på beatet, er forholdsvis billige – og så betyder det jo også at man oftere, kan skifte ud i klædeskabet. Jeg har feks udset mig disse slangeskindsmønstrede bukser til 249 kr i H&m, hvor jeg også tilbage i december købte Teddybear frakken jeg har på, på billedet foroven. ( den er btw sat ned fra 699kr – 379kr lige nu)  Disse statement Hoops til 69 kr har jeg lige klikket hjem. Et andet godt Budget tip, er at gå på loppemarked el. i genbrugs butikker – Man kan faktisk gøre nogle virkelig fine kup af andres fejlkøb. Den smukke stik du ser mig have på på næste billede er faktisk et 2nd hand item.

Rabatkoder:

Surfer du rundt på instagram, vil du opdage at der er rigtig mange unikke rabatkoder at hente hos de forskellige influencere. Ofte bliver de delt i stories til diverse webshops hvor du som læser/følger kan spare 10-15-20% rabat på dine køb. Jeg deler feks en unik rabatkode op mod valentines day, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Så det er bare med at holde øje.


Hvad inspirere mig, og hvem er mit Største Stilikon:

Jeg er bedst til at lade mig inspirere af forskellige mennesker og typer, Det afhænger også meget af hvad jeg i den pågældende periode er mest modtagelig overfor. Lige for tiden er jeg ret vild med tezza og Angelica Blick, som begge er sygt inspirerende. Derudover tjekker jeg Anine Bing ud flere gange på uge basis. Er jeg den eneste der sys hun er awesome og har en mega lækker stil? Hendes stil er i virkeligheden, for det meste, ret simpel. Ofte er det bare en tee, et par jeans og et par lækre boots med en fed statement jakke over skuldrene.

Click to shop  |  1. Leather jacket  |  2. Red wide trousers | 3. White Boots |


Hvilke blogs/websides finder jeg spændende: 

De mest besøgte for tiden må være: Elle, Angelicablick og bytezza

Milano_mediskirt_2

Hvad er mit bedste køb nogensinde? 

læderjakken fra AW17 jeg viser frem i indlægget Efterårets Key item. Den er sort og har de vildeste detaljer på ryggen ( elsker den stadig) – Det lyserøde corduroy sæt fra Kaffe Clothing, jeg skrev om forleden og zadig & voltaire tasken jeg flasher i Paris i indlægget Port alexandre II , som også er en af mine bedste anskaffelser. – Et item mere, er den grå taske jeg svinger på billedet for oven. Købte den i Milano for 19 Euro – og alle tror det er en taske til flere tusinde kroner.

Mine Bedste make-up/skønheds tip: 

En fugtgivende og matchende foundation som true match fra Loreal, concealer,  Goof proof øjenbrynspen fra benefit og Glamglows nye highlighter palette til kindbenene er mine uundværlige. – Og så er det selvfølgelig også vigtigt med nogle velplejet læber – Her kan jeg anbefale at investere i Elisabeth ardens 8 hour på tube eller som læbepomade  – Mine vipper er naturligt lange, men det havde ikke været foruden min true favorite M2 vippe serum. På øjnene bruger jeg for tiden KUN de lækre farver fra Nyx Sleek and chic palette. Links finder du i bunden af indlægget.

Click to shop | 1. True match foundation | 2. Sleek and chic eyeshadow palette | 3. Goof proof brow pen | 4. Glam glow highlighter | 5. M2 Vippe serum | 6. Nighttime miracle moisturizer | 7. Eight hour |


Thats all for now – Håber du kunne bruge nogle af mine tips – Det kan også være de var total overflødige. Alt i alt er jeg ihvertfald glad for du kiggede forbi. Måske du vil dele nogle af dine bedste tips i kommentarfeltet forneden?? kys for nu. <3

1 kommentar

  • Elisabeth

    Tak for nogen dejlige tips ☺️
    Mit bedste skønhedstip er klart beauty tabletter og en lækker ansigts serum. Jeg er lige startet på skønhedstabletter til hhv. Hud og hår fra smuuk skincare og bruger dagligt deres serum. Aldrig har min hud været mere lækker ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nespresso - Kaffe nydelse med omtanke