Hold nu den gode tone på de sociale medier

Sådan undgår du at blive solskoldet – En solsikker morgen rutine med The Rituals of karma

Hvis i ikke allerede ved det, kan jeg fortælle at jeg er den første til at lufte bikinien, når solen og de varme himmelstrøg melder sig som idag – Jeg elsker at være på stranden. og det er såment også her jeg har opholdt mig de sidste 4 dage og skal spendere hele min lørdag.

Dog kræver det en form for omtanke at opholde sig under solens gyldne stråler. Hver tur koster på hud-kontoen og passer vi ikke på, kan regningen i værste fald lyde på Hud kræft.

Jeg ved det lyder voldsomt når jeg skriver det sådan – men det er virkelig en realitet. Når jeg soler, får den aldrig for lidt med solcreme. – Jeg har faktisk gjort det til en del af min daglige morgen rutine, at smøre mig ind, før jeg begiver mig ud.

Jeg er virkelig hooked på Rituals. Jeg bruger feks deres Restoring night balm hver aften inden jeg går i seng, og bader for tiden i The ritual of holi Foaming shower gel. Og nu har de så lanceret  The Ritual of Karma – En velduftende serie dedikeret til sommer og sol.

Både The ritual of karma protection milkyspray spf 30 og The ritual of Karma protection face cream spf 30 har på det seneste været fast inventar i strandtasken, da det selvfølgelig ikke er nok, kun at smøre sig ind hjemmefra – Der skal Påføres solbeskyttelse regelmæssigt.

Pst.!!!!! Køber du for 300 kr på rituals webshop, får du den smukkeste strandtaske helt gratis.

Shop | Milky spray Spf30  | Face cream Spf30 | Anti Perspirant spray 24H | Hair & Body mist  |


Solcreme er sommerens absolut vigtigste skønhedsprodukt. Både sun protection Milky spray og  sun Protection face cream absorberes nemt i huden, klistre ikke og beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler. – Og som alle rituals sol beskyttelses produkter indeholder de et avanceret beskyttelsessystem med en kraftig sammensætning af antioxidanter baseret på økologisk hvid te, naturlig E-vitamin og ginkgo biloba. De er vandfaste og garantere en sund, beskyttet og velplejet hud hele sommeren.

Lugtfri

Foruden solbeskyttelse finder du også i min strandtaske, den velduftende hair & body mist som er baseret på hellig lotus og økologisk hvid te.

Som i ved er jeg draget af duftnoter, og går meget op i hvad den givende duft signalere i forhold til personlighed og livsstil. Denne duft har den reneste og mest sanselige duft jeg længe har oplevet og passer godt til årstiden og vejret.. Det er virkelig blevet min favorit, når det kommer til sommer dufte.. Et enkelt pift og du dufter af sommer, sol og ferie. Skal hilse og sige at den tilhørende Anti perspirant spray holder dig lugtfri i 24 timer.

Læs også 3 gode råd til den duft der passer dig bedst 

Beach essentials.

Plads til det hele :  Når jeg tager på stranden sørger jeg altid for at medbringe en stor taske så strandtæppe, solcreme, solbriller, tøj , mad/drikke og ikke mindst læsestof kan være der. Der er ikke noget værre end en taske hvor man er nødt til at undvære halvdelen, fordi der ikke er plads. Derfor har jeg fundet en pæn flettet strandtaske, der kan tåle lidt af hvert. Den her totebag er også vildt fin btw.

En anden vigtig ting er selvfølgelig solhatten. Jeg døjer med pigmentforandringer omkring min pande, når jeg får for meget sol og passer derfor ekstra godt på med at få sol i ansigtet – Det kunne feks være en lækker sun visor som denne, eller den her fine fine stråhat. med bindebånd.


Produkter sponsoreret af Rituals

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu den gode tone på de sociale medier