Pretty Fluffy

Sådan spare du mange penge på din iskaffe addiction

Er du ligeså is kaffe addicted som jeg, og vil du vide hvordan du spare rigtig mange penge – så læs endelig videre. I takt med at vejret bliver bedre, bruger jeg også flere penge på is kaffe. Det gik faktisk op for mig at jeg basicly køber en Latte ice hver dag ( Hvilket løber op i mange penge – 47 kr hver gang) – Ja faktisk afleverede jeg igår mit udfyldte Barresso stempelkort og jublede indvendigt over min gratis kaffe. Dog varede glæden ikke forevigt – Det gik nemlig op for mig at jeg rent faktisk har brugt, næsten 500 kr på kaffe , de sidste 9 dage. Det er slet ikke fordi jeg er nærig (betaler glædeligt 47 kr for min daglige dosis) Det er mere tanken om at det kan gøres billigere – og mindst ligeså godt

homemade-latte-iceJeg er på en tøm-fedt-depoterne-kur i øjeblikket. Har faktisk ikke skrevet om det her på bloggen endnu – Men følger du med på min instagram story ( @Nadialinevonbach ), vil du vide at jeg har overstået min første uge af to uger uden sukker, mindre kalorier og ingen mælke produkter – Kun kød, fisk, nødder og grønne grøntsager. Men hvad gør man, når man hverken må få sukker eller mælk, og craver is kaffe i samme omfang som jeg??

Da jeg startede på kuren var jeg ved at gå i panik ved tanken, om at jeg ikke kunne få min daglige dosis. Men så kom min bedste ven Mike, med en stjerne god ide – Alternativer! Is Kaffen jeg vil presentere for jer i dette indlæg, er den skinny version af en original latte ice som du kender den fra Barresso og Espresso house (som hverken indeholder mælk eller sukker) – Spørg du mig smager den faktisk endnu bedre. – og så kan den laves derhjemme til 3 gange det halve.

latte-ice-iced-coffe-homemade

Sådan spare du penge på iskaffe.

Den er ganske enkelt  lavet på espresso, usødet soya mælk og 3 søde tabletter.

1 latte ice på Espresso house koster 47kr. Laver du den hjemme, betaler du ca. 110 kr for ingredienserne ( Isterningerne kan du lave gratis) og køber du soya mælken på tilbud, kan du ofte få 2 liter for 30kr som strækker sig til ca 8 gange (selvfølgelig alt efter hvor stor en kop du anvender. ) Med lidt hurtig hovedregning og lysten til selv at lave kaffen spare du altså 313 kr og betyder at du faktisk kun betaler 12 kr pr kaffe du drikker, ved at lave den selv. Det er da værd at tage med – er det ikke?


Jeg håber du fik lidt spare inspiration ved at læse dette indlæg. Ved flere af jer er studerende, hvilket betyder at der ikke altid er råd til at drikke kaffe ude, og være big spender hver dag. Hvordan spare du penge!

 

 

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Fluffy