Best of Bubbleroom - Styles der kan mixes og matches

Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder + Rabatkode på 30% til et sæt negle hos Le Suzette

Jeg ved ikke med jer! Men ligesom det siges at øjnene er spejlet til vores sjæl – tør jeg godt påstå at hænderne er spejlet til hvor gode vi er til at pleje os selv. Lets face it! Vinterkulden er bestemt ikke det bedste for hverken hud eller negle og ligeså vel som vi plejer vores krop og ansigt, er hænderne også en vigtig del af vores udseende. – Derfor er det en rigtig god idé at sørge for, de fremstår flotte og velplejede – ALTID!. I ved det måske ikke, men jeg har arbejdet som frisør og har om nogen døjet med tørre hænder og flossede neglebånd. Kontinuerlig kontakt med vand og kemikalier, sætter virkelig sine spor. Derfor giver jeg idag mine bedste tips til hvordan du kan trodse vinter kulden og opretholde nogle præsentable, velplejet negle og hænder.

Nadialine von bach - zadig et voltaire, - espresso housebloede-haender-og-negle


Click to shop |  1. Rituals ayurveda Hand scrub |  2. Moisture gloves – Sensai Intensive hand treatment | 3. Almond Nail and cuticle oil  Almond hand and nail set  | 4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream |


nadialine-le-suzette-nailsForuden grundig hånd og negle pleje, anbefaler jeg virkelig at investere i at få  lavet negle. Det er ligesom bare prikken over iét og gør en kvindes hånd ekstra feminin. En ganske enkel fransk manicure eller shellac kan også gøre det – det behøver ikke være lange klør som mine. Det er knap 4 uger siden jeg sidst var forbi Suzette for at få lavet en opfyldning. Sidst fik jeg lavet dem knald røde – men denne gang  blev de Mokka/rosegold chrom ( farven afhænger lidt af hvilket lys man ser dem i- men hei – er de ikke pæne??). Jeg er efterhånden kommet hos suzette i 5 måneder og er ovenud glad for det stykke arbejde hun laver – Hun er så dygtig

Se bare Hendes Instagram og Facebook.

Din rabatkode til smukke negle.

I anledningen af Suzettes 30 års fødselsdag har jeg fået lov at give alle jer vidunderlige læsere en rabatkode på 30% som i kan bruge på et sæt nye negle. Koden er NLVB30 og kan bruges t.o.m. 15 marts. I skal blot oplyse rabatkoden når i bestiller tid på tlf 53265906 og kan bruges på alle behandlinger – Antallet af tider er begrænset, så det er først til mølle. lad mig endelig vide hvis du bestiller tid, så kigger jeg forbi når du skal have lavet negle. (hvis det selvfølgelig passer)

Læs også : De perfekte nude Negle

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of Bubbleroom - Styles der kan mixes og matches