Valentines day challange

Raunsborg lancering – Skønhed kommer (også) indefra

Mange kvinder – og mænd – har daglige hudplejerutiner, hvor huden renses, fugtes og plejes. Men  ligesom jeg selv, glemmer alt for mange at pleje huden indefra og ud. Det er nettop derfor jeg I Torsdags var inviteret til lanceringen af Raunsborgs 3 nyheder.

Over en dejlig frokost på michelin restauranten Vækst, blev vi præsenteret for Raunsborgs overbevisning om at skønhed både kommer udefra og indefra. Ved at gå på opdagelse i hundrede år gamle bøger om Naturens hemmelige skattekammer, har de altså formået at findet de effektive egenskaber i urter, planter og blomster fra det nordiske planterige der skulle til, for at udvikle en unik serie af  kosttilskud, med fokus på at pleje hud hår og negle indefra.


Shop | Skin perfection | Skin glow | Hair & Nails |


Da denne serie kun har været på gaden få dage, har jeg af gode grunde ikke testet produkterne til ende. Dog er jeg startet på Skin perfection, som er en hudpleje kapsel der tilføre huden nærringsstoffer indefra.

Kapslen indeholder:

Vitamin C som bidrager til dannelsen af kollagen som beskytter huden mod oxidativt stress og har betydning for hudens regenerering.

Brændenældepulver der hjælper til at vedligeholde et normalt kredsløb.

Vitamin A som hjælper til vedligeholdelsen af en smuk og normal hud.

Skin perfection indeholder også: Hyldeblomst, Morgenfrue og Granatæble ekstrakt – Og faktisk har jeg læst mig frem til at morgenfrue er kendt for at være effektiv til bekæmpelse af bumser og forskellige former for udslæt, Granatæble rig på antioxidanter og at Hyldeblomst har en udrensende effekt.

Jeg ligger et stort arbejde i at opretholde min hud pæn – Så selvfølgelig, er det en god idé ikke kun at pleje huden udefra, men også at skabe et solidt fundament indefra. Sammen med de 3 unikke kosttilskud, fik jeg i den fine Goodiebag, Raunsborgs populære face serumAnti age day cream og extra treatment shampooen som dufter vanvittig godt.

Når jeg er færdig med Skin perfection tænker jeg at Skin glow er næste step i kombination med serumen og anti age cremen – Jeg er grøn på Raunsborgs produkter og glæder mig i virkeligheden til at se hvad det kan gøre for mig. Jeg vil selvfølgelig lave et opfølgende indlæg om min oplevelse med Raunsborgs produkter.

Det er længe siden jeg har deltaget i lanceringer og Pr events. Ikke fordi jeg ikke bliver inviteret, men ren og skær fordi jeg har prioriteret at fikse mig selv. Jeg har holdt mig tilbage, passet på mig selv, ikke kunne overskue det og frygtet følelsen af at stå og flagre alt imens jeg skulle finde en passende maske til at skjule mit indre. Jeg ved ikke hvad det er, men det er måske ganske naturligt efter de ret så uheldige omstændigheder, jeg har kæmpet mig igennem. Jeg er ikke den samme som jeg var for 1 år siden, men er self conscious omkring mine følelser og hvordan jeg generelt går og har det. Alt i alt var det virkelig dejligt at være en del af denne frokost, at blive præsenteret for noget nyt og ikke mindst, at være i selskab med dejlige mennesker, og sætte mig selv fri, fra mine til tider ret så destruktive tanker. Jeg er i grund bare glad og taknemmelig.


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines day challange