De perfekte nude negle

Pumpkin Princess

Its time for Halloween! Er jeg den eneste der ville ønske vi gik ALL IN som i USA. Jeg elsker udklædning – stod det til mig var hele mit liv baseret på teatermaling og udklædningsfest. Ifølge gammel overtro er natten mellem den 31. oktober og 1. november den nat, hvor det er lettest for de døde og mørke eksistenser, at vende tilbage til jorden, for at skræmme og hævne sig på de levende. Kigger du efter new ways to creep ur peeps? Så kig med her!

Nadialine-halloween-pumpkin-princess-2halloween-face-painting-pumpkin-princessShop this look | Cream clothing dress | socks | heels |

Nadialine-halloween-pumpkin-princessI lørdags teamede jeg op med min mors veninde (Tante tut), og kreerede dette look. Jeg kalder hende Pumpkin Princess. Timingen kunne ikke være mere perfekt – og nettop dette gav os muligheden for at have en grund til at ruske op i det trivielle, og kombinere min kærlighed for at kreere styles, med noget så sjovt som creepy ansigts maling. Den fine Burnt russet comma kjole modtog jeg i sidste uge fra Cream clothing, sammen med en masse andre lækre items – men tænker at vise den frem igen, i en anden sammenhæng. Foruden hende her, var vi også en tur i skoven og skyde et andet look. Måske du allerede har set min teaser på IG story? Hvad er dit forhold til halloween? Jeg er inviteret på den franske ambassade i aften med Atout france og ELLE Danmark, hvilket jeg ser ualmindeligt meget frem til. Tænker faktisk at tage denne kjole på, med langt hår, glimmer strømper og et par fede heels, jeg købte for ikke så længe siden. Pas på jer selv og glædelig 31 oktober.


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte nude negle