8 Stilede fund til din efterårsgarderobe, som kan mikses på kryds og tværs

Pressday ss18

nadialine-zadig-et-voltaire-ss18nadialine-pressday-ss18zadig-et-voltaire-presskontrakterna-cphpresskontranterna-pressday-ss18-nadialine-von-bachJeg håber i har en super dejlig dag foran jer. Weekenden står for døren, men inden da, er de sidste dage fyldt med møder, arbejde og vigtigst af alt, de årlige pressedage, hvor Pr bureauer bugner med lækre og farvrige forår og sommer kollektioner for 2018. Jeg elsker presse dage! Det er her jeg mingler, hyggesnakker, spotter nye trends og møder en masse dejlige mennesker. Igår besøgte jeg sammen med Smukke Charlotte Caroline, et af mine favorit Pr bureauer presskontakterna. (Hér er altid hyggeligt at komme.) Ikke nok med, at de huser nogle af de lækreste brands ( feks Zadig&voltaire, som i ved jeg elsker) så er det altså også rigtig meget på det personlige plan – Vi hygger os bare så meget, og får altid lige vendt verdens situationen over en kop kaffe, eller som igår, champagne og sushi. Jeg er nettop på vej mod storbyen – Skal mødes med CC og tale om nogle rigtig spændende fremtidsplaner, og så holder hvisk outlet som jeg skal til med min veninde Lou. I er altid velkommen til at følge min dag på Instagram story, her slår jeg jævnligt billeder og video op. ( @Nadialinevonbach )

I really hope you have a wonderful day ahead. The weekend is just around the corner (am i the only one whos excited bout that?) But before then, my schedule is filled with meetings, work and most importantly, the annual press days. At this time Pr agencies abound with delicious and colorful spring and summer collections for 2018. I love the press days! This is where I mingle and ofc. spot new cool items. Yesterday I visited one of my favorite PR agencies presskontakterna. Not only do they have the coolest brands (eg Zadig&voltaire, which you all know i love so much ), it’s also very personal. I really enjoy spending time with the PK girls. I’m just heading copenhagen to meet Charlotte Caroline. We have som really exciting plans to talk about.  regularly, I am posting pictures and videos on my IG story during the day and you are always welcome to follow along. (@Nadialinevonbach)

2 kommentarer

 • Lea Iversen

  Nadialine jeg er nød til at fortælle dig at jeg synes du er den smukke pige jeg kender til. samtidig er du bare så sød (har mødt dig 1 gang på strøget) den måde du gav dig tid til at hilse på mig, redede bare hele min dag. tak for nogle fantastiske indlæg og en helt igennem inspirerende blog. Du er jo så lækker i den grønne jakke. hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hvor er det pænt af dig at skrive sådan mogle søde ord. det redede lige min dag. jeg vil altid give mig tid til at hilse på de mennesker jeg møde på min vej, og er bare glad for jeg kan give noget fra mig, andre kan bruge til noget. Den grønne jakke, er fra zadig & voltaire ss 18. Jeg er selv ved at dø over den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 Stilede fund til din efterårsgarderobe, som kan mikses på kryds og tværs