Bistro Royal with girls

Olympus Pen F – Min bedste investering

For 2 måneder siden var jeg ude og invistere 12500 kr i et nyt kamera, nemlig et olympus pen F – og det er med god grund. Jeg tror faktisk ikke jeg kender til et kamera der tar billeder af så høj kvalitet, og samtidig er verdens letteste kamera at have med sig. Der er mange kameraer som tar fine billeder, men de fleste er store, tunge og upraktisk at have med på farten. Det som skiller Olympus Pen F ud, er at det gir lige så flotte billeder som et spejlrefleks, men vejer ingenting, – hvilket er  guld værd for en blogger som alltid har kameraet med i tasken. I er mange som spørg om hvilket kamera jeg bruger, både på bloggen og på min instagram, så derfor vil jeg nu præsentere jer for min lille partner in crime. Mit nye Olympus Pen F.olympus Pen f ♡ Billede kvaliteten

Billede kvaliteten er det vigtigste ved ethvert kamera, Og jeg kan ikke lade være med at blive Blown away over de billeder jeg skyder med mit Olympus Pen F. Kvaliteten kan snildt måle sig med et spejlrefleks Kamera. For de fleste af mine outfit og detalje billeder bruger jeg min 45 MM linse, som sikre, at objektet er helt i fokus, og alt andet bliver sløret, som er den måde jeg bedst kan lide det på. Alle andre billeder tager jeg med min standart linse 14-42 mm linse, som giver et jævnt fokus i hele billedet. Her er nogle billeder jeg har skudt med mit Olympus Pen F.
Olympus F quality♡ The Wifi connection

Denne funktion er genial !! Først og fremmest kan du tilslutte kameraet til din telefon via wifi i kameraet. Åbn appen “OI.Share” på telefonen, og du kan importere dine foretrukne billeder med det samme, og selvfølgelig, slå direkte op på Instagram. How cool is that? Dette er så handy, samtidig med billede kvaliteten af Olympus Pen F og iPhone på ingen måde kan sammenlignes.

OlympusPenF-wifiPen f wifi import♡ Kreativ tilpasning/Min Ynglings funktion

Kameraet har en masse kreative tilpasninger. En af de ting jeg er helt vild med, er muligheden for at tilpasse dine billeder i farver, inden du overhovedet har taget et billede. Min ynglings funktion hedder Art.  Her kan man personliggøre sine billeder, ved at gå ind og trække op og ned i diverse farver i billedet . Feks på billedet jeg tog i Tokyo (længere nede). Her har jeg, som i ser på billedet, trukket op i de blå, turkis og lilla nuancer, for at fremhæve storbylivet, og de mange lys i gaderne. Men det er også muligt, som jeg har gjort på nogle af de andre billeder, bare at hive op i én farve – Feks palme billedet, hvor jeg hev op i de blå toner, for at gøre himlen mere intens.
OlympusPenF Artsara storm 6Pen f art 2♡ The design.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set en kønnere kamera, har du ?! Jeg var faktisk først forelsket i det hvide Olympus E-pl7, som jeg havde med til Milano. Det var helt hvidt og total girly! Men Pen F er bestemt det perfekte tilbehør til ethvert outfit. Jeg har det faktisk stående til Udstilling på min hylde, når jeg ikke bruger det, fordi jeg finder det så stilet. Størrelsen er også uovervindelig. Det er så lille og let, at det faktisk passer i lommen! Det bliver ikke mere handy end det ..

Nadialine von bach asos lace upNæste uge kommer endnu et Olympus Pen F indlæg. Her vil jeg tale mere specifikt om de to linser jeg arbejder med, fortælle om endnu en mega cool cant live without funktion, og meget meget mere.. Ind til da´ vil jeg ønske en rigtig dejlig mandag, og håber du fandt dette indlæg interessant. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål til kameraet, billede redigering eller måske noget helt andet du kunne tænke dig jeg fortalte om i næste indlæg, så efterlad gerne en kommentar under dette indlæg. ♡

1 kommentar

  • Josephine Majbrit

    Meget meget fint indlæg Nadialine. det er mit drømme kamera.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bistro Royal with girls