After easter mood - Når hjernen kortslutter

Nyx cosmetics – love you so mochi launch

nadialine-nyxLige før påske, på en død syg onsdag, inviterede NYX cosmetics til fest på Dandy – Københavns nok pæneste cocktail bar! Det var i forbindelse med deres lancering af kollektionen #Loveyousomochi som jeg er ovenud begejstret for. Bloggere, make up entusiaster  og influencers fra hele Norden var der, og jeg havde mine to nuggets Silke og Emilie med mig – som jeg lærte at kende for et par måneder siden til et instagram meet up. Wierd as it sounds, har jeg rent faktisk fået mig to rigtig gode veninder, som jeg hygger mig ubeskriveligt meget med.

nyx-love-you-so nadialine von bachCandy floss drinks, god musik og maven fuld af sushi.

Som ved alle andre presse events modtog jeg den fineste goodiebag på vej hjem fra overdådige candy floss drinks, make up heaven og maven fuld af sushi. Believe me! Den var loaded med ALLE de nyeste produkter en beauty lover som jeg, prompte var nød til at tage hul på da jeg kom hjem. Blandt andet det fantastiske #loveyousomochi highlighter kit, som består af 3 farver der er skabt til at fremhæve det bedste ved dit ansigt med et lækkert glow. Jeg er helt forgabt, og kan varmt anbefale jer at prøve den. Highlighter bruger jeg primært på kindben, næsebro og amor buen.

nyx-1lippie-nyx-collection

But first Lipstick.

Foruden highlighter kittet Arcade glam, en Holographic halo brush dertil, og en uimodståelig love you so mochi sleek and chic palette med 10 guddommelige matte og skindende øjenskygger, lå også 6 powder puff lippie lip creams som er udstyrret med en fjerlet svampede applikator som giver en blød og pudderagtig finish.

Jeg er in general ret vild med læbestift. Kan nærmest ikke få nok, når det endelig skal være – så 6 nye farver til samlingen kunne ikke være bedre. Alle farver er lige mig, Dog er jeg faldet pladask for en nude skønhed kaldet Best Buds som bliver min fortrukne hverdags farve, her i foråret.

powder-puff-lippieClick to shop  | 1. Teenage dream  | 2. Puppy love  | 3. Moody  | 4. Pop quiz  | 5. Best Buds  | 6. Cool intentions |


1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After easter mood - Når hjernen kortslutter