Træning, søvn og en god portion skyr med friske bær

Never run faster than your guardian angle can fly

Nadialine-dangleterre
guardian angleNadialine-dangleterre3Hei beauties. Jeg tjekker bare lige hurtigt ind, for at ønske jer en dejlig dag. Dagen er fyldt med emails der skal besvares, et par møder og en lille aftenvagt på restauranten. M kommer hjem fra London idag! – Glæder mig så meget til at kysse på ham. Har ikke set ham en uge – og om 3 dage rejser han på USA Tour med bandet, hvor jeg skal undvære ham til midt februar. Btw! jeg sad lige og fik lyst til at gå tilbage til mit brune hår, da jeg så disse billeder. De blev taget under modeugen sidste år. Hvad synes i??? Jeg har et gavekort til frisøren på 2500kr – Skulle man??

1 kommentar

  • Martin

    Hallooo 😊
    Du ser lige godt ud, om det er mørkt eller lyst hår du har, men hvis jeg skal sige noget, så brunt hår 😉
    Dejligt M kommer hjem, et smut, nyd og pas på hinanden 😊, hej igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning, søvn og en god portion skyr med friske bær