Lost in Winter Wonderland

My Christmas holiday look

Christmas Holiday lookShop the look / Knit / Rails Shirt / Slim Jeans / Over knee Boots / Fur Headband /


Hej mine kære. Kan i tro det allerede er juleaften idag? December er bare fløjet forbi, med rejser og stressende gøremål, så jeg glæder mig Vildt meget til at komme ned til mine forældre og spendere de næste 2 dage. Nu hvor det er første jul uden momse, var det egentlig meningen at vi i år, ville ha holdt en utraditionel jul, og drage på spa ophold til ystad saltsjøbad. Sådan gik planerne dog ikke, da Ystad allerede for flere måneder siden, var booket til renden. I stedet holder vi en lille hyggelig traditionel jul i Køge hos min mor og far, hvor vi skal se julefilm, spille spil, give gaver (vi havde faktisk aftalt ikke at give gaver. men vi kan jo ikke lade være) – og så skal vi bare rå hygge og et smut forbi vores venner efter julemaden. Hvem holder i jul med, og hvor i landet? – Det var sådan set meningen at det sidste afsnit af 12 days of christmas, skulle op idag. Men af en uforklarlig årsag, har jeg kommet til at slette videoen fra mit skrivebord på computeren, ( Ja bare kald mig en idiot) Dette betyder altså at i bliver snydt for sidste og bedste afsnit. Im so sorry! jeg kan ikke sige andet end, at i må have den video til gode. Tak fordi i har kigget med, liket og deltaget. Vinderne af de 11 andre Give aways får direkte besked i morgen. Rigtig glædelig jul, husk at nyd aftenen fuldt ud, med dem i har kær.-  Slutteligt vil jeg bare sige, af hjertet tak fordi i læser med. Knus!

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lost in Winter Wonderland