6 tips til at være lykkelig i nuet

My Bubbleroom delivery

| Annonce for Bubbleroom |

bubbleroom-dedikeret-11-01-18-collageClick to shop | 1. High neck lace top |  2. Lace Buttom leggings  |  3. Knitted ruffle sweater  | 4. Maggiora dress |  5. Chain boots |  6. High waist jeans |


Jeg postede en video på Instagram story igår, hvor jeg hentede min seneste bestilling fra Bubbleroom. Flere af jer var nysgerrige og viste interesse for indholdet – så derfor tænkte jeg at jeg ville vise de styles jeg har fået hjem, og samtidig linke til alle items. Hvis i ikke allerede ved det kører Bubbleroom FINAL SALE på deres vinter udsalg, og derfor benyttede jeg selvfølgelig lejligheden til at klikke de ting hjem, jeg har kigget på den sidste måneds tid. Sparrede feks 50% på de sorte Chiara forth tights & 30% på den fine top med blondehals – To items jeg er helt syg med og tiltænker at iføre mig til et award show, jeg er inviteret til i morgen aften.

Foruden Bubblerooms egne lækre sager, som den blå strik med flæser, sælger de også et mærke jeg er blevet ualmindelig hooked på. Nemlig branded Chiara forthi. Tager man er hurtigt kig, vil man konstatere at det er et yderst feminint brand, som laver nogle sindssygt cool styles, der for mit vedkommende passer virkelig godt ind i min stil. Trykker du på linkene vil du også finde ud af, at stort set alle mine køb er Chiara Forthi denne gang. Wonder Why.! Elsker alle detaljerne – De højtaljede jeans med slids på buksebenene, blonde kanten på de sorte tights, guld knapperne, for ikke at nævne mine nye lak boots, som jeg glæder mig ualmindeligt meget til at rocke på et af mine kommende style shoots.

Som skrevet tidligere holder Bubbleroom lige nu FINAL SALE på deres vinter udsalg, hvor du disse dage med fordel får 30% extra rabat på i forvejen nedsatte vare. – Koden du skal bruge for at få yderligere 30% finder du i top banneren på Bubblerooms forside.


 

1 kommentar

  • caroline Larsen

    Jeg er vild med din stil nadialine. fede ting du har købt fra chiara forthi.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 tips til at være lykkelig i nuet