Januarudsalg - Gode kup og ting du bør kigge efter

Mit Pink corduroy sæt er online

| Reklame |

Hei sweeties og glædelig fredag. Jeg føler mig langt om længe i bedring. Blodprøven viste at jeg har kyssesyge, som så har udartet sig i en svær halsbetændelse – men tænker, at jeg igen er på toppen efter weekenden – Hopefully. I mellemtiden, vil jeg vise et sæt jeg længe har glædet mig til at poste. Det er jo sådan at jeg allerede i sensommeren 2018 forelskede mig i den her smukke fløjls jakke, med tilhørende nederdel fra Kaffe clothing. Men fordi det er fra deres kommende SS19 kollektion, er det først nu jeg rigtig må flashe det. – Det ville heller ikke give mening før, da det først er online nu.

| Milkshake & fries before guys |

Jeg har valgt at style mit look tone-i-tone, og synes det giver en super fed vibe med fishnet strømperne. – Fordelen er jo at man kan mikse delene med så meget andet, både sammen og hver for sig. Du kan feks style jakken med et par fede high waist denim bukser og nederdelen, til et cool-cat-sporty-look med en hvid t-shirt og et par chunky sneaks som Disse. Eller modsat, styles op med denne skjorte og disse snakeskin ankel støvler. (Desværre har de ikke støvlerne i min størrelse, ellers havde jeg klikket dem hjem) – Mulighederne er virkelig mange. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til styling og kæl gerne for detaljerne.

Læs også : Sådan styler du dine klassiske blå jeans

Click to shop | 1. Kaffe corduroy jakke |  2. Kaffe corduroy pencil skirt | 3. V neck top  |  4. Fishnet strømper |  5. Heel Boots |


Hvad jeg er helt vild med, er at selvom det er en SS19 sag, så er det takket være materialet, også en lille smule varmt. Hvilket selvfølgelig betyder at man sagtens, med en lidt tykkere strømpebuks, kan bruge sættet i disse kolde vintermåneder. Forestil dig nederdelen med en fluffy strik som denne. 

Jeg skulle sådan set ha været til Reality Awards 19 idag – men pga sygdommen er det nok ikke den bedste ide, at troppe op på den røde løber. Dette sæt, ville ellers ha været perfekt. I stedet vil jeg pakke mig godt ind og tage en tur på køge amatør scene. Min tante har nemlig inviteret til en lille forestilling hun spiller med i. Det kan jeg godt lige overkomme. Må du have en rigtig dejlig weekend.

Husk at jeg er yderst taknemmelig fordi du kiggede forbi. Jeg vil elske hvis du smider en kommentar, så jeg ved at nettop du var her. Kys for nu <3


 

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Det var godt, så må du have kysset meget 😂 haha
  Du ser bare total godt ud, på billederne, som ALTID 😘 har du fået din egen lejlighed. ?
  Rigtig god bedring.
  Et varmt knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   haha tusind tak. Jep har fået min egen lejlighed. det kommer jeg til at fortælle om i et kommende blogindlæg. er heldigvis blevet rask – eller jeg føler mig ihvertfald bedre tilpas nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarudsalg - Gode kup og ting du bør kigge efter