Instagram worthy kaffe spots du skal besøge på Frederiksberg

Mit outfit på den franske ambassade

nadialine-von-bach-french-embassyClick to shop  | Cream dress  |  Glitter socks*  | Heels  |


How could i forget! Til de af jer der ikke følger med på Instagram story, var jeg forrige uge inviteret på den franske ambassade af magasinet ELLE og Atout france ( Dem jeg også rejste til Paris med ) Det var autentisk Parisisk atmosfære med lækker fransk champagne, jazz band, de yndigste desserter og modeshow af selveste Vanessa Bruno, som blev afholdt i det mest fortryllende lokaler -Bedst af alt var jeg i selskab med PR lady Sabah, smukke sangerinde Lina Rafn og en masse andre fantastiske mennesker. Egentlig ville jeg vente med at fortælle om arrangementet til jeg havde alle billederne fra eventen, men tænkte at jeg i mellemtiden kunne vise jer mit outfit. Kjolen modtog jeg nogle dage forinden  – Noget af en tilfældighed – Den redede mig lige fra en kæmpe tøj krise. Dog er jeg ikke sådan vandt til at rende rundt i bare ben, så blev godt og grundig forkølet og er det stadig. Just my luck! Fest sæsonen er lige om hjørnet, og her tænker jeg også den vil være helt perfekt.

Imorgen er jeg inviteret til The Body shops Årlige Jule event, og så spiller Min mand koncert på Hard Rock cafe kl 21, så skal ud og finde mig et outfit der passer til begge lejligheder. Har i måske nogle ideer til hvad jeg kan tage på?


2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Ej jeg gad rigtig godt, høre din mand spille imorgen, kunne være så fedt 😎 og så en anden bonus, at se et glimt af dig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Martin du skal være mere end velkommen. der er gratis entre. kom kom.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram worthy kaffe spots du skal besøge på Frederiksberg