Nyx cosmetics - love you so mochi launch

Mine Flared jeans og planer for April

docken5nadialine 2ndonedocken6Nadialine 2ndone gina tricotClick to shop | flared jeans Similar | Sweatshirt | boots |


Har allerede teaset på Instagram – Og endelig fik jeg tid til at smide hele looket op her på bloggen. Jeg ved ikke med jer, men elsker dette look. Især de flagrende bukseben. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle hoppe i denne slags, men er virkelig blevet glad for dem. Glæder mig også til det bliver varmere i vejret, så jeg kan mikse dem med hæle og lidt mere klassisk sommerlige items.

April måned  er min ynglings måned – ikke kun fordi min far og jeg har fødselsdag men også fordi det er en måned hvor der altid sker så mange spændende ting. April i år har ind til videre stået på Middag med The body Shop, Nye Negle hos Suzette, AW18 Presse dage, Event med Ideal of sweden på pariserbistroen, Les Trois Cochons – Lancering hos nieche parfumeriet Anabe´som jeg tidligere har omtalt i indlægget Anabe´Niche Parfumeri og min nye  signatur duft  . Foruden det, skal jeg til et møde med et mega cool parfume brand som vil have mig som deres ambassadør – og så rejser jeg til Frankrig med SAS og atout france på presse tur, som også var dem jeg rejste til Paris med sidste år. Hvor jeg helt præcis skal hen, fortæller jeg om i et kommende indlæg. Kan i have en dejlig lørdag.

Læs også:  6 anderledes ting at opleve i Paris


Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyx cosmetics - love you so mochi launch