Jeg vil ikke feje det under tæppet

Julegave guide : 13 Budgetvenlige gaver du med succes kan ligge under juletræet til hende

December er den hyggeligste tid på året, men bestemt også den mest stressende. Især Julegave jagten! Hvad køber man til det kræsne familie medlem el. veninden der har alt? – og hvad skal der skrives på din egen ønskeseddel? I år er det heldigvis ikke et problem for mig at finde på ønsker  – Min liste er nemlig lang og præget af praktiske “voksen-ting” såsom Vinterdæk til bilen og ting jeg mangler til hjemmet, efter mit break up med M. Kunne f.eks. godt bruge den fine Gibson bordlampe til mit nye hjem, som faktisk lige nu er sat 50% ned og koster 150 kr – og så er jeg ret vild med den runde vase.

Uanet hvad, har jeg hér samlet de fineste ting til julegave jagten og håber det kan inspirere til at finde de helt perfekte gaver til dig og dine kære.

 

Click to shop  |  1. Kimono  |  2. The she Book  |  3. Vippe Serum |  4. Bordlampe  |  5. Hjemmesko |  6. Nilens jord black diamond kollektion : Pudder Børsteøjenskygge børste |  7.  Nyx palette |  8. Leo støvletter |  9. Blazer kjole |  10. Nioxin Hair treatment sæt |  11. Vase |  12  You go girl Notebook |  13  Boss Lady Blyantsæt |


Juleaften er lige om hjørnet, og fordi den sidste tid har været præget af hjertesorger nyder jeg at mærke juleglæden vokse indeni. Nyder også tiden med min familie, de nærmeste venner og priser mig lykkelig over de små ting i hverdagen. Jeg elsker f.eks en god bog og jazz. Lige nu er jeg blown away over The she book. Kunne faktisk ikke slippe den, da jeg startede på den i marrakech. Den er ren magi for sjælen, fantastisk fra start til slut – hvert ord, mellemrum, pause og sætning. Den taler direkte til min sjæl, mine følelser, mig og mine kampe, mit rod, mine styrker og mit sårbare jeg. Spørg du mig er den din bedste veninde værdig – og så kunne du jo også smide en vippe serum fra hair lust oveni.

Lad mig vide: Hvor langt er du med julegave indkøbene og hvad har du skrevet på din egen ønskeseddel?

Kære du! glædelig 3 advent og tak fordi du kiggede forbi lige præcis idag. Husk at smide en kommentar, så jeg ved at du har været her. <3

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Ja det er en skøn måned, med alle lysene i gaderne og i folks hjem, haver osv og bedst af alt, at man bruger ekstra tid med familien og den gode mad osv.
  Jeg håber at det går fremad, selvom du har været, noget grusomst igennem , men du er stærk og kommer igennem det.
  Hvordan går det med ryge stoppet og træningen ?
  Kæmpe jule kram herfra .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg giver dig fuldstændig ret. der er virkelig noget magisk over julen.
   Og ja selvom jeg har været igennem det værst tænkeelige, så er det nu alligvel ikke særlig svært for mig at finde julegnisten frem.
   rygestoppet holdte i 6 måneder, og så startede jeg igen, da jeg fandt ud af alt det med M. Træning er jeg så småt gået igang med igen.
   håber du får den dejligste jul, og har det godt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke feje det under tæppet