Derfor har der været stille på bloggen

Jeg vil ikke feje det under tæppet

Hvor skabte det meget debat efter jeg valgte at dele ud om mit brud med M forleden. BT, Realityportalen  og Se&Hør har skrevet et par artikler, som har taget udgangspunkt i mit tidligere post Derfor har der været stille på bloggen.  og så har jeg modtaget et hav af beskeder fra jer. – Hold op, hvor findes der mange grumme historier.

M har sågar kommenteret på det og mener jeg bruger hans navn for at få opmærksomhed. Ligeledes, regnede han med at det var et slut kapitel og en privat sag. Det er det som sådan også! Men det ændre ikke på hvilken ussel handling det er – Det har jeg ikke tænkt mig, ikke at skrive om. 

Alle kvinder fortjener at vide hvordan mænd kan være, og hvordan de bedst mulig kan komme igennem det. Jeg har allerede oplevet hvor mange der kan relatere til de følelser man sidder tilbage med, efter sådan en oplevelse. Det mener jeg bestemt har relevans for alle dem der ikke har styrken til at forlade et giftigt forhold.

Følelsen af at få revet sit hjerte ud, at stå tilbage uden en decideret forklaring og det at blive trampet på, gjort til den overdramatiserende, hysteriske, og mistroiske type, når det i virkeligheden er modparten den er gal med. Can you relate?

Det er samtidig vigtigt for mig at understrege at jeg ikke er ude på at hænge min eks kæreste ud, nærmere at skabe en dialog omkring utroskab, ved at referere til min egen historie.

Jeg er ærlig talt træt af hans udmelding i den artikel Realityportalen bragte som modsvar til mit indlæg. Her ytre han at jeg skal tage mig sammen og komme videre –  han fortæller også at han nu bor i Las vegas med hans nye kæreste (hvilket er en lodret løgn) og at jeg jævnligt skriver til ham at jeg savner ham, og synes det er træls at han har slettet vores 8 år fra de sociale medier. Ja for fanden. hvor er det ærgerligt at jeg har brugt så mange år med én, der uden at blinke med øjnene, kan smide det hele i glemmekassen.


Jeg forstår det er nemmere for ham at sige han er videre, men:

 • Det var heller ikke ham der sad hjemme i Ballerup, mens jeg sked på mit forhold og knaldede udenom med mere  end en håndfuld.
 • Ligeledes, var det ikke ham der lå og ventede på jeg kom i seng i troen om at jeg liiiige skulle færdiggøre noget arbejde, mens jeg i al hemmelighed sad og skrev sex beskeder med andre drenge fra hele verden.
 • Det var heller ikke ham der skulle deale med at føle sig udnyttet og forrådt.
 • Heller ej ham som oplevede at jeg søgte opmærksomhed fra alle andre mænd end ham.

Læs også: Confessions of a rockstar girlfriend

Så hvor er det nemt at sige jeg skal tage mig sammen og komme videre. Ligeså naivt er det at tro jeg vil lukke munden og feje det hele under tæppet. Det ér et slut kapitel, men jeg samler stadig mine skår. Det gør ondt – vanvittig ondt. Jeg prøver inderligt at overgive mig til hullet i mit bryst og give slip på gamle følelser så jeg derved kan lade nye positive energier sive ind.

Jeg er nettop hjemvendt fra Marrakech. En tur jeg tog på for at cleare mine tanker, blive inspireret og for at får fred til at rydde op i alt det der foregik i mig. Jeg havde brug for at forelske mig i nye omgivelser, opdage nye sider af mig selv, reflektere, ikke at blive mindet om fortid og ja! Bare være til.  Har haft lange dybe samtaler med min veninde, læst bøger, blevet suget ind i soukens spind, shoppet, set de smukkeste solnedgange,  spist det dejligste mad … tænkt….. trukket vejret…  – og hold op, hvor har jeg glædet mig til at dele det her på bloggen. <3

Tak for al støtte, og fordi lige præcis du læste med, nettop idag. <3

4 kommentarer

 • Pernille

  Kære Nadia-Line. De varmeste tanker fra een som ved præcis hvad du gennemlever. Jeg synes du har al mulig god grund til at udstille din ex-kæreste, han fortjener at hænge et par måneder i den “sociale gabestok” – når man opfører sig som et fjols må man tage hvad som kommer, og stå til ansvar for sine ugerninger. Mit ønske kunne være at vi kvinder blev bedre til at stå sammen om at fryse disse narcissistiske mænd ude. Så længe de bare kan skøjte videre til det næste naive offer
  (Som tror at det med hende bliver HELT anderledes…Vorherre bevares), så fortsætter den slags mænd sin ødelæggende færd. Din eks-kæreste og andre som ham, angrer ikke deres opførsel, det eneste de er kede af er; at de er blevet opdaget, og de bliver fremover ikke bedre mennesker, det eneste som forbedres, er evnen til at skjule deres skyggeliv.
  De varmeste tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hans udtalelse var halv-pinlig og et kikset forsøg på at fremstå som ‘the bigger person’. Jeg tvivler seriøst på, at tavsheden omkring jeres brud, har været et udtryk for respekt for dig eller jeres privatliv. Det handler nok nærmere om, at han selvfølgelig ikke har lyst til at forholde sig til en offentlig historie, hvori det åbenlyst er ham, der har pisset på dig og opført sig som en præmie-douchebag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Knus og kærlighed din vej – du inspirerer flere end du tror og tror der sidder flere piger derude og lige nu evaluerer på deres forhold. Du er stærkere end du selv tror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej skønne Nadia.
  Jeg er af hele mit hjerte, så ked af at, du skal ALT det igennem, han burde da skamme sig og være flov osv osv, har slet ikke ord for det.
  Husk jeg er her og støtter dig 100% , han er ikke værd at bruge dine tanker og kræfter på.
  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har der været stille på bloggen