Shoppe og beauty tips du ikke skal snydes for

Jeg tror stadig på kærligheden

Jeg har efterhånden fået et par hak over tuden når det kommer til kærlighede og parforhold – men det er i virkeligheden ganske enkelt. Jeg er af den opfattelse, at kærligheden er dér hvor vi er i stand til at rumme og acceptere et andet menneske præcis som han eller hun er.- at det i bund og grund handler om lysten til at dele og evnen til at gi og tilpasse hinandens behov. Kærlighed er ikke bare en følelse, det er også et valg om at dele sit liv med en man kan afspejle sig i, spare med og ja spille på samme team med. Men det er selvfølgelig ikke altid at kærligheden er en dans på roser, at det fungere, og føles som at spille på samme team. – Og så er det, at man skal gøre op med sig selv, om det er den rigtige partner man er sammen med.

Jeg har været i to lange forhold, hvilket har lært mig at kærligheden ikke nødvendigvis vare for evigt. Vi ændre os som mennesker – og ja jeg tror generelt på at alt har en større mening, end som så. Det er en del af livets skole. Der skal kysses nogle frøer, vi skal drage nogle erfaringer og gøres klar, til at universet skænker os væres true love.

Mit første rigtige forhold var uden sammenligning væsentligt mindre dramatisk end mit sidste break up. Vi var teenage kærester, havde boet sammen i 4 år og voksede ganske enkelt bare fra hinanden. Men det var i virkeligheden det sværeste break up, fordi det var min første kæreste. Jeg havde aldrig prøvet andet, og anede ikke hvordan jeg skulle håndtere alle de følelser der følger med, ved at skilles med en person man elsker helt ind til benet. – Det skete da også, at vi til at starte med, ikke rigtig kunne give slip på hinanden, prøvede igen, men måtte sande at det var den helt rigtige beslutning at gå hver til sit. Jeg var ulykkelig, for troede aldrig jeg skulle møde en anden fyr, som kunne gøre mig lykkelig – Dog fandt jeg ganske vist ud af, at der opstår ny kærlighed, når man mindst venter det.

Når båndet brister.

Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden M -Men, han havde andre planer og levede et dobbeltliv bag min ryg. Han udnyttede min godhed og knuste mit hjerte, uden så meget som en oprigtig undskyldning. Det kan være utrolig svært at hive sig selv op efter sådan et tillidsbrud, og jeg må da også  sande at jeg kæmper med mit efter jeg forlod M. Nok mest alle de spørgsmål jeg aldrig fik svar på, men også om jeg nogensinde vil kunne give mig 100% til en anden i frygt for at blive såret igen.

Livet er ikke slut efter et breakup. Tværtimod – man tager noget med sig videre. En erfaring rigere. Det var måske også et skub om man vil, til at komme ud af noget, der viste sig, ikke var meningen jeg skulle være i – for så at møde the one and only.

Jeg tror stadig på kærligheden.

Trods følelsen af at ha været en vildt faren sjæl, en engel med ødelagte vinger, og som et såret dyr i vejkanten tror jeg stadig på alt det gode. Jeg tror på forelskelse og jeg ved at kærligheden igen vil opstå. Men samtidig er det også vigtigt at evaluere sine tidligere forhold, kigge indad og gøre op med sine dæmoner, før man åbner op for en ny partner. Ting tar tid og det er også helt okey. Kærligheden opstår når sjælen er klar. Det vigtigste er bare at vi passer på os selv.


Photo Michael Sell

1 kommentar

  • Martin

    Hej Nadia.
    Du har fuldkommen ret og jeg er så ked af at, du skulle det igennem, at M ikke kunne sætte sig ned og fortælle at han må forlade dig, hvad grunden var osv, synes jeg alle mennesker fortjener, man er jo et voksent menneske og må være mand nok, til at tale sammen, han er ikke klar over at, han har smidt en kæmpe diamant væk og en fantastisk kvinde, jeg synes godt nok at, du er kommet langt og rejst dig op, han burde skamme sig, vildt meget, de gange jeg har talt med dig, virker du som en fantastisk sød kvinde, en der tænker på andre og ærlig og selvfølgelig gude smuk, du finder en på et tidspunkt og han bliver verdens lykkeligste mand og har bare at behandle dig, som en prinsesse hele livet, husk at hvis du har brug for at tale sammen, er jeg der 100%, du virker også så positiv, selvom det har været noget af en omgang.
    Knus herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppe og beauty tips du ikke skal snydes for