Årets pakkekalender fra Yves Rocher

Instagram worthy kaffe spots du skal besøge på Frederiksberg

Jeg er langt fra den eneste som elsker en god slentretur ned af Gammel kongevej. Omgivelserne er smukke, der ligger et utal af lokale og eksklusive butikker du ikke finder på strøget, gode spisesteder og ikke mindst de bedste spots at skyde billeder til blog og instagram. For ikke så længe siden nød jeg en dejlig formiddag med Visit frederiksbeg og 4 andre influensers. Her spottede jeg 3 steder jeg tænker at tippe om, hvis du leder efter det perfekte spot til dine instagram billeder, elsker to-go kaffe og sætter pris på lækker mad.

frederiksberg-les-trois-cochonosLes Trois Cochons.

Denne charmerende cafe Ligger på Værnedamsvej 10, 1619 København V ( Også kaldet det lille Paris) – Her får du den lækreste morgenmad. Men faktisk er det foruden morgenmaden et virkelig cool sted at skyde billeder til Instagram og blog. Stilen er gennemgående vaske ægte fransk charme, og byder på flere spots, der kan løfte dit instagram game til nye højder. De cool turkis fliser, work space med udsigt til den summende gade, for ikke at nævne den bedårende udendørs udstilling, til de klassiske kaffe billeder.

frederiksberg-les-trois-cochonos-3frederiksberg-les-trois-cochonosHavde jeg råd, var det helt sikkert i denne del af København jeg boede. Tænk at kunne gå lige ned på gaden, og have de første 20 steder at skyde smukke outfit billeder. Alt er smukt på frederiksberg, og til i som ikke har interesse for Instagram feed og blog billeder, er Frederiksberg også for livsnydere og shopahollics. Det er primært de lidt dyrere forretninger som pryder gadebilledet, så som Ganni, NOA NOA, Berg, Filippa K og Sofie Schnoor – og skulle man blive kaffe tørstig på slentreturen, er der masser af unikke steder at indtage de velduftende dråber.

dsc_0386Ipsen & Co.

På Gammel Kongevej 108, 1850 Frederiksberg C, finder du byens hyggeligste lille kaffebar. Her kan du tage de pæneste mad billeder, mens du nyder din ynglings kaffe i de skønne lokaler – Men hvad jeg personligt faldt allermest for, er deres To-go vindue. How cute is that! Det er jo genialt, for dem der måske bare gerne vil ha en kaffe med på slentreturen. Udover to go kaffe, er dette spot selvfølgelig også på listen over pæne insta worthy spots –  Forstil dig et lækkert outfit og en kaffe i hånden. Likes likes likes…

img_0293-landscapedsc_0342ipsen-og-co


Her med Ilirida, Melissa Bentsen, Karoline Dall og Charlotte caroline


dsc_0623Sokkelund.

Et rigtigt lækkert sted at spise frokost er Sokkelund Café & Brasserie, som ligger på Smallegade 36, 2000 Frederiksberg. Sokkelund er en cafe med hygge, god atmosfære, en yderst behagelig tone og et helt igennem lækkert menukort, med noget for en hver smag. Det er uden tvivl, Byens bedste cafe – og så gør det jo heller intet. at stedet er indrettet således at vi Instagram freaks, kan få vores billede fix stillet. Stedet er super pænt og uden tvivl blog worthy. Se lige al den lækre mad der blev serveret for os!!

Læs også: En Hyggelig morgen med blogger pigerne og visit Frederiksberg

blogger sokkelundsokkelund


Photo Jan Sandrej

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets pakkekalender fra Yves Rocher