A good nights sleep - Beauty Produkter der arbejder mens du sover

Inspiration til en hyggelig vinter altan

Kalenderen siger december, og selvom det måske både regner og er lidt koldt, så er december den hyggeligste tid jeg kan tænke mig. Og med lidt forberedelse og fantasi, kan man sagtens få glæde af sin altan hele vinteren også. Jeg elsker min altan, det er her jeg drikker min morgenkaffe, reflekterer, taler i telefon, og ja generelt bare hygger mig. Altanen er vigtige kvadratmeter og de skal selvfølgelig udnyttes hele året.

Måske du husker indlægget Altan make over – fra kold beton til frodig oase – Dette indlæg lavede jeg tilbage i maj måned, hvor jeg gjorde altanen klar til sommer månederne. Forleden dag tog fanden så ved mig. Ovre i hjørnet stod min stakkels visne tomatplante og på gulvet, et tarveligt halvfyldt askebæger – Jeg tænkte for mig selv  “noget må der ske”.

1. December var jeg på tur med min kusine og hendes unger – det var her jeg fandt bænken – kiggede ikke på prisen, kørte bare kortet igennem – heldigvis kostede den ikke spidsen af en jetjager. Bænken har jeg efterfølgende hvidolieret med profillund vandbaseret maling, hvilket var ganske enkelt – sådan at årene i træet er bevaret.

Der skal måske lidt varmere tøj og en varmelampe til, før at det er attraktivt at opholde sig på altanen. Vores er heldigvis lukket af med glas-skodder, Men under alle omstændigheder kan man med god fantasi, virkelig udnytte kvadratmeterne og skabe et ekstra hyggeligt rum i vintermånederne.

Husk, at lys, pynt og hygge på altanen også når indenfor i stuen og giver hyggen indenfor en ekstra dimension, når det bliver mørkere udenfor.

For at skabe den helt rette stemning har jeg pyntet med lanterner, og dekoreret med planter der tåler at stå i kulde ( eksempelvis Lyng og gran)  – Jeg fandt et rigtig fint grantræ i netto til 69 kr, som pynter så fint på bænken, sammen med den sorte lanterne jeg købte i Røde kors for 20 kr (som btw indeholder et batteridrevet bloklys)  Elsker smukt og brugt!! – Derudover synes jeg det var oplagt at give mit oliventræ en lyskæde og pynte et andet lille grantræ med små fine kugler. På gulvet ligger mit håndlavede tæppe fra Marrakesh (Det varmer rummet en smule og gør det mindre fodkoldt) Den fine puf har også fået nyt liv.

Skulle du selv få lyst at forvandle din altan, har jeg fundet nogle fine ting du kunne overveje. – De er forholdsvis budgetvenlige og links finder du længere nede.


Click to shop  | 1. Lyskæde  |  2. Rundt guldspejl  |  3. Tæppe |  4. Lanterne  | 5. Lammeskind |  6. Bloklys Lanterner |  7. Guldvase & grandtræ  |  8. Bænk |  9. Gulvtæppe |  10. Pyntepuder  |


Det er kun fantasien der sætter grænser – Og hei! Er det ikke blevet hyggeligt?? Jeg elsker ihvertfald min altan –  især når mørket falder på. Faktisk sidder jeg herude, pakket ind fra top til tå, imens jeg skriver dette indlæg.

Som du kan se på ovenstående billede mangler der at blive lagt gulv på det sidste stykke – men tanken er at jeg skal bygge en slags seng/flyder  – et hjørne hvor jeg kan ligge og læse bøger eller måske kigge på stjerner. Er bare ikke kommet længere end ved tanken. Måske du har nogle gode ideer til hvordan jeg kommer i mål med dette projekt. Vil elske at høre hvad du har af ideer til sådan et hyggeligt hjørne? – Og ikke mindst hvad du synes om min nye vinter altan.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A good nights sleep - Beauty Produkter der arbejder mens du sover