Raunsborg lancering - Skønhed kommer (også) indefra

Indretning af vores nye lejlighed


Shop | 1. Guld lysestage | 2. Potte skjuler | 3. Coffee table book | 4. Spejl | 5. Knage række | 6. Siddepuf  | 7. Guld sofa Borde: Højt – Lavt  | 8. Guld kurv | 9. Pudebetræk | 10. Flet kurv | 11.Plaid |


Det er nu 8 måneder siden jeg pakkede mit liv i kasser og forlod Ballerup som var min hjemby i lidt over 8 år. Siden har mine ting været opbevaret på et lager, og ikke været pakket ud. I virkeligheden sætter det tingene lidt i perspektiv, når man så igen begynder at åbne kasserne op. Op vælter minderne og ubehagelige følelser  – har jeg virkelig brug for at tage alt det med mig i mit nye hjem? Ting som jag har købt sammen med ham, og lagner vi har ligget i sammen. Nej!

Jeg har ikke fortalt så meget om det – men faktisk har jeg mødt en fyr, som jeg er rigtig glad for. Som overskriften så fint indikere er  jeg flyttet til vordingborg for en stund –  hvilket jeg på ingen måde havde forudset skulle ske – og slet ikke med en ny fyr! Jep livet overrasker ind imellem. – og faktisk kunne jeg ikke have det bedre end jeg har det lige nu – føler det er den helt rigtige beslutning. Planen er ikke at bo i provinsen for good. Vi vil begge ind mod byen – Men vordingbor er i grund en skøn by hvorpå man får rigtig mange kvadratmeter for pengene. Wonder why.

Når det er sagt, er vi jo så i gang med at indrette vores nye hjem sammen – Lucky me at Bea ( Et kælenavn jeg har givet ham) har tiltro til mine indretnings evner og lader mig skabe stilen. Det er noget af et cadeau – Dog har han frabedt rosa tabet ( damn it) og ønsket at guld og grøn kunne være et gennemgående tema. Guld og grøn er faktisk ret trendy – Har han mon set det i et boligmagasin eller har nogle skills, jeg ikke har opdaget endnu? Ikke desto mindre, synes jeg det er en rigtig fin ide. Kan faktisk godt se det for mig. Guld, grøn, lyse møbler og Naturmaterialer. En stor monstera, placeret i en fletkurv som den foroven og et spisebord af rå planker – tørrede pampasgræs (siv) i en fin glas vase med guld kant, samt en stor lys velour puf til at sidde på. Mit mål, er at få det maskuline og feminine til at gå hånd i hånd og skabe et hjem som er præget af en stilren og luftig indretning, med et twist af Urban living (new yorker). Her har jeg fundet lidt ting som vil pynte lejligheden rigtig fint.

Hvad synes i?


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raunsborg lancering - Skønhed kommer (også) indefra