Vidunderlige Date/ikke date ideer for Valentines Day, eller en hvilken som helst anden dag.

I love you box by Daniel Wellington

Jeg lovede sidste uge at tiden op mod valentines Day ville være dedikeret til kærligheden. Det er ikke meget i har hørt siden mit sidste post, og det er der en rigtig god grund til.

Jeg har nemlig fokuseret på kærlighed IRL. Kærligheden er en fyr der giver mig sommerfugle i maven og er alt det jeg ikke har haft i mit tidligere forhold. Jeg er glad og forelsket – og mere kommer jeg ikke ind på det!

Måske du allerede har spottet kampagnen, jeg har lavet i samarbejde med Daniel WellingtonInstagram, – og den fantastiske rabatkode, som også kan findes længere nede i dette indlæg. Alligevel tænker jeg at vise den fine gaveidé her på bloggen – som du kan overraske din special one med.


 Click to shop  | I love you gift box  |


Den smukke I love you box er en eksklusiv gaveæske fra Daniel Wellington hvor du ikke bare får et ur, Der følger også et smukt armbånd med, som det du ser på billedet for oven. Som en lille Kærligheds gimmick ligger der i æsken også et lille hjerte charm man kan udsmykke sit ur med. Dette følger faktisk med ved et hvilket som helst køb af et Daniel wellington ur op mod 14 februar.

Læs også Gift guide – Valentines day

Boxen er en Limited edition box, som er lavet specielt til lejligheden – Så ønsker du at overraske din special one eller måske har lyst til at forkæle dig selv, så er det nu du skal slå til. Gaveæskerne er allerede sat 10% ned og min rabatkode giver 15% yderligere – Dvs. du spare altså 25% på I love you gave æskerneRabatkoden kan  bruges på et hvilket som helst køb på Daniel Wellington ( også allerede nedsatte vare)

Rabatkoden kan bruges tom. d. 14 februar, og giver altså 15% – du skal blot indtaste NADIALINE når du betaler.

Læs også Last minute date ideas for Valentines day


Foto Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlige Date/ikke date ideer for Valentines Day, eller en hvilken som helst anden dag.