Countdown for Tokyo and the Phillippines

i Dont know about you, but i feel 22

Idag er det min fødselsdag, og jeg har glædet mig utrolig meget til at blive vækket af M med fødselsdags sang, morgen bord og gaver. Dette er en fast tradition, når vi har fødselsdag, og det er simpelthen så hyggeligt, selvom jeg altid vågner så forfærdelig tideligt, at jeg må ligge at rævesove, til M har ordnet det hele. hahah. Dagen idag står på hygge med Manden Min – Og så regner jeg stærkt med at vi hiver nogle venner med på nogle cocktails i aften. Jeg har vitterlig ikke planlagt det helt store.

Blue-on-blue444blue-onblue-10Blue-on-blue-9blue on blue12Min far havde fødselsdag igår, så vi har aftalt at vi fejre os begge to, når jeg kommer hjem fra Tokyo og Filippinerne. Mine forældre har super travlt med alt det praktiske omkring min mormors død – Her mener jeg tømning af lejlighed osv. – Så fødselsdag står ikke aller øverst på vores familie prioriterings liste i øjeblikket. Har dog fået en meget meget flot gave af mine forældre.

Hop ind på snapchat og følg mig (NLVBME)


2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Gik for hurtigt med at skrive, kunne jeg se, da jeg havde sendt den,prøver igen.
  Hej Nadia.
  STORT tillykke med fødselsdagen, jeg ønsker kun det bedste for dig I livet, det har du fortjent, du er altid så sød, når jeg møder dig.
  Du/I må ha en rigtig god dag. HURRA HURRA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  STORT tillykke med fødseldagen, jeg ønker kun det bedste for dig I livet, det har du fortjent, du er altid så sød når jeg møder dig.
  Du/I må ha en rigtig god dag. HURRA HURRA

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown for Tokyo and the Phillippines