Altan make over - fra kold beton til frodig oase

Hjemvendt fra landet og links til mit meget efterspurgte outfit

Endnu en uge er skudt igang, og skal jeg være ærlig kunne jeg godt ha brugt et par ekstra dage i mine forældres sommerhus, som jeg nettop er hjemvendt fra – især nu hvor vejret er blevet så godt.

Jeg ved ikke med jer, men landet er det bedste – Duften, omgivelserne og ikke mindst roen til at fordybe sig.

Egentlig, ville jeg bare tjekke ind og linke til det outfit jeg havde på i torsdags, da mange af jer (som følger med på min instagram ) har spurgt til det.
Da vejret til tider er lidt utilregneligt, har jeg gjort det til vane at have en striktrøje under armen everywhere i go. Det er sgu meget rart, så man kan tilpasse sig vejret. – Én af mine ynglings, er den her cable knit jeg købte for et par år siden, da bik bok stadig var at finde i danmark. – Men trods det kan man altså stadig finde nogle rigtig fine af slagsen, hvis man surfer lidt rundt. Jeg har blandt andet fundet Den her Cable knit jumper som har de fineste ærmer. Det samme gælder for den rippede strik nederdel jeg har på – endnu en gammel sag, som aldrig går af mode og kan bruges igennem flere sæsoner. Har linket til en rigtig fin én længere nede.


Shop | Striktrøje  |  Lang skjorte | Strik nederdel | Chunky boots* |


Jeg sidder nettop og nyder en kop kaffe på min ny indrettet altan, og vil bare ønske dig en rigtig dejlig første-dag-på-ugen dag. Husk at du også kan følge mig på instagram, hvor jeg dagligt deler ud af alt og intet. ( hvis du ikke allerede gør det i forvejen)


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altan make over - fra kold beton til frodig oase