Breakfast with iDeal of sweden

Hjemvendt fra Den franske Riviera

Nadialine von bach rails laJeg har den seneste uge, i samarbejde med SAS og Atout France, befundet mig på den Franske Riviere. En 4 dages presse tur, i uden tvivl skal høre mere om.  Syd Frankrig er skøn på denne årstid, de er langt foran med vejret og faktisk var vi velsignet med sol alle dage. Jeg havde pakket lidt af hvert, men måtte konstatere at jeg ikke var forberedt på 25 grader. Heldigvis bugnede min kuffert med lækre luftige skjorter –  og den hér blåstribet sag fra Rails La var ganske vist et hit.

Planen var egentlig at blogge løbende, men endte med at blive opslugt af the provencal life, drikke lidt for meget rosé ( Det indikere billedet for oven vist meget godt.. hehe. ) – for ikke at nævne den nøje planlagte schedule der var lagt for dagene – Til gengæld har jeg under hele turen slået små stories op,  du kan se under highlights på min instagram profil – ( Kan kun ses via mobil appen) –  og så lover jeg der kommer en rigtig god guide meget snart.

Idag er min fars fødselsdag, og fordi min egen ligger allerede i morgen, har vi valgt at slå os sammen og invitere familen på Bøf og Bio. Det er virkelig en rar måde at gøre det på når vores fødselsdage ligger så tæt – og så skal jeg være ærlig at sige, at jeg ikke selv har haft tid til at planlægge en evt fødselsdag. Men kunne det være bedre – dagen er velsignet med sol, jeg er hjemvendt fra det franske og så skal man også fejres. Bum! Kan i have en fantastisk søndag!


3 kommentarer

 • Martin

  Ups kom til at sende, for hurtigt
  Håber snart at vi mødes 😉
  Ha en dejlig dag.
  STORT knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej søde smukke Nadia.
  STORT tillykke med fødselsdagen 🎂 📦
  Jeg ønsker det bedste, for dig her i livet, med fortsat

  stor succes, som du har og det fantastiske menneske du er.
  Håber s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan aldrig få nok rosé i solen, glæder mig til Paris d. 26 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast with iDeal of sweden