Så geniale er disse 3 mascaraer

Hafnium event og min søndag.

Hei lovers. Er nettop hjemvendt fra familie fødselsdag, smidt benene op og sat et afsnit på af min nye favorit serie Girlboss – Har i set den?? I cant even.. Den er sååå god!! Her har jeg så tænkt mig at ligge resten af aftenen, før en crazy uge starter i morgen. I fredags var jeg inviteret til fremvisning af Hafniums nye kollektion af smukke pels jakker. Dette fine Event fandt sted i vedbæk på Sagafurs design center, som er stedet hvor store designere og design studerende fra hele verden  kommer og spare med hinanden, udvikler nye kreationer og designteknikker med pels. Det var super interessant. Især at få et lille kig i deres skattekammer, som indeholder kreative pels samples fra kæmpe store fashion designere (Som feks kjolen med vinger du ser længere nede, der er kreeret af en kvindelig designer fra modehuset Fendi)

Nadialine von bach saga furshafnium-nadialine-saga-furs


Sneak peak på Hafniums nye kollektion


saga-furssaga-furs-skattekammernadialine-saga-furs-hafniumnadialine-sagafursJeg ved godt at nogle af jer tænker at det er frygteligt at “promovere” pels, og at det er synd og mega føj. Men før jeg bliver høvlet ned vil jeg understreget at jeg går rigtig meget op i dyrevelfærd og på ingen måde støtter mishandling af dyr. Saga furs har nogle helt særlige og meget specifikke standarter der skal dækkes og overholdes i forhold til dyrenes vilkår før man som avler kan blive certificeret. Vil du vide mere om Saga furs? Klik Her 

Må i have en dejlig aften !


 

 

 

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så geniale er disse 3 mascaraer