Stjæl stilen - Biker Jakken

Grand Opening – Her får du smukke negle og 50% Rabat

 

Jeg har sådan glædet mig, til at dele denne nyhed med jer! I som læser med her på bloggen og ser mine Instagram stories, ved at jeg forleden, fik lavet negle hos Suzette. Nu kan jeg endelig, Ikke bare dele billeder fra mit besøg på Suzettes nye klinik i Ballerup, men også fortælle om en sindsyg god rabat, jeg tænker i ikke vil gå glip af.

le_suzettele_suzette7le_suzette18Kender i typen som bare er født til sit job? – Sådan er det med Suzette. Ikke nok med at hun er ualmindelig dygtig til sit arbejde, så er hun også enormt skøn at være i selskab med. Personligt holder jeg utroligt meget af flotte og præsentable hænder – og neglene jeg nettop har fået lavet, er de lækreste efterårsnegle, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er vild med dem! Farverne hedder Love my latte og Truly, madly, deeply.

le_suzette10le_suzette49le_suzette15Suzette har i mange år arbejdet som negle ekspert, og åbner nu sin egen klinik. Klinikken hedder Le Suzette og holder åbningsreception i morgen lørdag D. 7/10 fra kl 10-13 hvor i selvfølgelig også er inviteret. Der vil være snacks, bobler og bedst af alt 50% på ALLE neglebehandlinger i hele Oktober måned. Klinikken er placeret i Hestens kvarter 31, 2750 Ballerup. Jeg vil selvfølgelig selv kigge forbi. Du kan også booke tid lige Her

I kan desuden følge klinikken og suzettes arbejde på både Facebook & Instagram

Håber at se jer i morgen!


Photo Michael Sell  (Sponsoreret indhold.)

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen - Biker Jakken