Midsummer bliss

Glow is everything – Smashbox Petal metal collection

Se lige nogle smukke produkter jeg har fået ind af døren fra Smashbox + Vlada petal metal collection. Wauw wauw wauw! – Og de er endnu smukkere i virkeligheden. Jeg har allerede på min instagram story sneak peaket lidt med en unboxing video, og kan fortælle at disse har fået en klar førsteplads, over mine sommer favoritter.

Highlighting, strobing, glow, illuminating. – Kært barn har mange navne! Men uanset hvad du kalder det så er det ret populært og har længe været et buzz word, i min personlige Make-up rutine. Glow is everything! Jeg ejer et hav af highlightere men denne kollektion er er lige et step up.

Hvert produkt kan bæres alene eller som topper for et komplet rose-gold look, Fordelen ved disse nuancer er, at de ikke skaber et kedeligt og  monokromatisk look. I stedet supplerer de alle hudtoner og skaber en smuk varm nuance af copper og pink, som tilføjer varme, udstråling og en “buket” af dristighed til dit look. 

Sådan bruger jeg Hightligter og shimmer drops:

Petal Metal Highlighter:

Higlighteren siger sig selv – glow handler om at fremhæve de højeste punkter i ansigtet – så som kindben, Næsebro, og Amors bue. Her er denne rose gold darling, virkelig med til at skabe magi og efterlader en varm, sofistikeret og sol kysset glød.

Petal metal Shimmer drops:

Denne flydende shimmer virker som en vægtløs highlighter til ansigt og læbe topper. Vlada kalder den selv “drops of heaven!” Den tilføjer øjeblikkeligt luminosity 0g glitz til et hvert look. Jeg er f.eks vild med at duppee lidt på en mat læbestift eller oven på min øjenskygge.

Shop the Petal Metal Collection | Highlighter | Shimmer Drops |


Vlada Haggerty også kendt som @VladaMUA som sammen med smashbox har skabt denne smukke kollektion,  er en af ​​de mest ikoniske makeup-artister, der findes. Hendes fabelagtigt detaljerede læbedråber – såvel som hendes ekstravagante læbestift – har gjort hende til en af ​​de mest eftertragtede makeup-kunstnere fra Instagram-generationen. –  og nu har hun altså indgået et samarbejde med smashbox om denne smukke rose gold collection. Jeg er vild med den!!!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midsummer bliss