Bea´s Morgenboller - gulerodsboller med græskarkerner

Gift guide – Valentines day

Valentines day står for døren, årets største mærkedag for love. I virkeligheden synes jeg at kærligheden skal fejres året rundt – men at det er rart med en dag hvor vi kan gøre lidt ekstra ud af det. Måske er Mr. Right Now ikke eksisterende i dit liv (story of my life)  men derfor skal du jo nødvendigvis ikke snydes for at blive forkælet. Valentines Day er nemlig en rigtig god grund til at klikke et par lækre items hjem til dig selv  – Det er nettop derfor, jeg idag, linker til 9 Valentine-worthy items du kan treate dig selv med på dagen, hvor alle andre flasher deres kærlighed på de sociale medier.

Har du fundet Mr right, kan du såment også bare sende ham linket til dette indlæg, og håbe på han fatter en hentydning.

Click to shop  | 1. Silke kimono | 2. Halskæde  | 3. Pink blazer  | 4. Fluffy slippers | 5. Twist and spray Coco chanel Mademoiselle  | 6. Dionysus Gucci taske  | 7. Daniel Wellington gavesæt | 8. Perle hårspænde  | 9. Silke kjole |


Følger du jævnligt med min Instagram profil, vil du vide at jeg elsker alt hvad der er lyserødt – hvilket ligger den lyserøde blazer ( nr 3) aller øverst på min valentines treat liste. Ligeledes den fine satin kjole ( Nr 9) til cocktail nights med pigerne eller en kommende date, hvor accessories som Gucci tasken og de fine IT Perle hårspænder ville fuldende looket. ( Hvis bare man havde lommerne fuld af guld ) Coco Chanel Mademoiselle er den ultimative mande magnet – det har den alle dage været. Så er du single er denne duft virkelig værd at overveje. De falder for dig på stribe. I promise!

Har du fundet din udkårende.

kunne du feks ønske dig den fine silke kimono fra hunkemöller el. måske et smykke du kan have på hverdag som minder dig om din true love, wherever you go. Jeg er personligt helt vild med Daniel wellingtons gaveæsker. Her får du et valgfrit ur, med et smukt tilhørende armbånd. Faktisk kan jeg afsløre at de op mod Valentines day lancere deres True love Limited edition boxes som er lavet specielt til denne lejlighed. Jeg kommer til at linke til disse limited gave æsker via min instagram – og så deler jeg også en unik rabatkode, lavet specielt til jer – så hold øje d. 3 – 5 og 7 Februar.

De næste 14 dage er dedikeret til kærligheden. Dette betyder at jeg vil spække bloggen med indlæg produceret i kærlighedens navn. Har du feks ingen planer for årets største mærkedag kan du læse med i morgen, hvor du får date ideer til valentines day som single, med kæresten el din bedste ven/veninde. Husk på! Valentines day er ikke kun for par.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bea´s Morgenboller - gulerodsboller med græskarkerner